Láska je slepá: Netflix si objednal další série

Láska je slepá: Netflix si objednal další série | Fandíme seriálům
Připravte si kapesníčky, hledání vnitřní krásy nás bude dojímat i nadále.

Láska je slepá teprve nedávno zakončila svou druhou řadu. V třaskavé epizodě, kde se účastníci několik měsíců po natáčení opět setkali, jsme se dozvěděli, které páry spolu vydržely, a které to naopak definitivně vzdaly. Stejně jako to, kdo je mezi láskychtivými podvraťák a kdo naopak umí reálně podat přátelskou ruku. Ještě víc se o životě účastníků po soutěži dozvíme v dalším chystaném speciálu: „Love is Blind: After The Altar“ (Láska je slepá: Po oltáři).

Tím ale Amorovo vábení neskončí. Ještě v tomto roce by měla dorazit regulérní třetí řada. A Netflix čerstvě oznámil, že si objednal také řadu čtvrtou a pátou! Pokud by série dál pokračovala tempem dvou úspěšných sňatků na sezonu pak, před sebou máme dalších dvanáct spokojeně zamilovaných jedinců. A to se vyplatí!

Účastníci show postupně chodí na rande s poměrně pestrou škálou protějšků. Vtip je v tom, že se po celou dobu vzájemně nevidí. Poznávají se pouze po hlase a podle toho, jak si osobnostně sednou. Teprve když si vzájemně řeknou své „ano“, tak se mohou navzájem vidět. A pokud se i potom rozhodnou pokračovat v poznávání, čeká je společná dovolená a následně běžné soužití (jen pod dohledem kamer). Nakonec se ukáže, zda se dvojice vezme, nebo rozejde.

Foto: Netflix

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu