Živí mrtví: Před začátkem 8. řady nás čeká hodinový speciál

Živí mrtví: Před začátkem 8. řady nás čeká hodinový speciál | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
A představitel jedné ze zabitých postav by se nebránil návratu.

The Walking Dead (Živí mrtví) za posledních sedm let zabilo dohromady přes 250 hlavních a vedlejších postav. Jen některé jsou však pro diváky tak důležité, aby se v seriálu objevily i po smrti. Jednou z možností, jak lze postavu vrátit alespoň na krátký okamžik do seriálu, jsou flashbacky. Například v poslední epizodě 7. série se na chvíli v seriálu znovu objeví Abraham. Vracení zpět do minulosti má v tomto seriálu nemalou roli a proto není divu, že se server CinemaBlend herce Michaela Cudlitze zeptal, zda se v seriálu ještě někdy objeví. „Kdyby mi někdo nabídl, že si Abrahama můžu znovu zahrát, souhlasil bych. Styl, jakým tento seriál vypráví příběh, se mi opravdu zamlouvá a pokud by se na tom v budoucnu nic nezměnilo, neměl bych problém se vrátit. Lidé zbožňují originy a zajímá je, jak se zrovna tihle dva dali k sobě dohromady. V seriálu je pro takové příběhy rozhodně prostor a diváci by byli přinejmenším rádi, že se jejich oblíbené postavy ještě jednu vrátí, takže kdo ví?

 

Flashbacky jsou asi maximum, co můžou herci po showrunnerech chtít, přeci jenom návrat viditelně zavražděných postav je přeci jenom byl trochu přitažený za vlasy. Osobně si ale myslím, že Abraham není zrovna kandidát číslo jedna, který by mohl vstát z mrtvých. Třeba taková Lori by mohla Rickovi pomoct se psychicky připravit na válku s Neganem a Glenna si Maggie bude určitě ještě dlouho (nejen kvůli dítěti) připomínat. V osmé série se to flashbacky bude určitě jenom hemžit a zajímavé bude i to, která postava se opravdu nakonec ještě jednou vrátí.

 

Kromě flashbacků se fanoušci mohou těšit i na hodinový speciál, který stanice ABC odvysílá už příští neděli 10. 9. Proč zrovna toto datum? Živí mrtví totiž sdílejí svůj zombie svět i s dalším seriálem: Živí mrtví: Počátek konce. Ten má příští týden v neděli premiéru druhé poloviny třetí série a stanice se tedy rozhodla dát oba seriály hned za sebou. Snad to mladšímu bratříčkovi pomůže ve sledovanosti. Kromě rekapitulace dosavadního děje a náznaku do budoucna se v pořadu objeví showrunner Scott Gimple a herec Jeffrey Dean Morgan (Negan) spolu s Lennie Jamesem (Morgan). Speciálem bude provázet Chris Hardwick (Talking Dead).

 

Jako bonus jsme si pro vás připravili fanouškovskou předělávku pětiminutového traileru na osmou sérii.

 

Zdroje: Cinemablend, Comicbook.com

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest