The Defenders: Krysten Ritter promluvila o případné 2. sérii

The Defenders: Krysten Ritter promluvila o případné 2. sérii | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 11 obrázků
Dočkají se fanoušci pokračování The Defenders? Alespoň jeden ze čtyř členů týmu ho neočekává.

V roce 2015 rozjel Daredevil úspěšnou sérii komiksových seriálů na Netflixu. Výborné ohlasy zajistily vlastní show i třem dalším postavám - Jessice Jones, Luku Cageovi a Iron Fistovi. Každá show měla svoje specifika, svůj originální styl a především v rámci komiksového žánru ukázala věci více při zemi a realistické. I když se seriály potýkaly s chybami, především pak poslední dva zmíněné, dokázaly vytvořit stabilní základnu fanoušků, a nakonec se i spojit v jeden celek, kterým byli lonští The Defenders.

Defenders byli plánováni jako jedna série, které svede dohromady všechny postavy proti společnému nepříteli, a posune příběh každého z nich o kus dál. Osmidílná série se dočkala průměrného, až lehce nadprůměrného přijetí, o pokračování však už před premiérou mluvili povolaní spíše v negativním smyslu.

Nyní se v rámci propagace 2. řady své sólovky rozpovídala o pokračování Defenders představitelka Jessicy Jones Krysten Ritter. Podle ní se jednalo o skvělou zkušenost, ovšem pokračování ona sama neočekává. Pro server Vulture řekla:

„Myslím, že Jessica Jones byla velmi dobře přijata. Lidé chtěli vidět pokračování, což nás velmi těšilo. Víte, práce na Defenders mě velmi bavila a upřímně se jednalo o zkušenost, kterou bych si kdykoliv ráda zopakovala. Ale myslím, že se to opakovat nebude. Nikdy nebylo plánováno pokračování, ale kdyby s tím někdo přišel, šla bych do toho.“

Fanouškům tak opět klesla naděje, že uvidíme celou čtveřici pohromadě ve vlastní show. Ritter ještě dodala: „Moje srdce patří mé show, protože je to skvělé drama, a protože ukazujeme osobní problémy, které lidi ovlivňují. Pro mě je to ten typ látky, který si jako herečka i divačka daleko více užiju. Mé srdce patří Jessice, avšak práce na Defenders s klukama byla skvělou zkušeností.“

Pokračování Defenders sice nebylo v plánu, to však ze začátku ani pokračování Daredevila. Kdyby show měla větší úspěch, pravděpodobně by na sebe 2. série nenechala dlouho čekat. Takto se však budeme muset spokojit s tím, že se postavy občas objeví v jednotlivých seriálech svých kolegů, jako se např. v letošní 2. řadě Lukea Cage objeví Iron Fist (Finn Jones). V galerii se mrkněte na pár fotek z nové řady Jessicy Jones a také z loňských The Defenders.

Zdroj: Vulture

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest