Stranger Things: Komplexní souhrn informací o 3. řadě

Stranger Things: Komplexní souhrn informací o 3. řadě | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 19 obrázků
Co byste měli vědět o chystané třetí řadě populárního osmdesátkového sci-fi?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Pokud jste dívka, a pohled na playboye Billyho (Dacre Montgomery) vás opravdu nažhavil, pak budete spokojená i se třetí řadou. V ní totiž dostaneme i více Billyho, který by nám měl předvést více než doposud. A pozor - bude léto, to znamená bazény, koupání, a možná tak uvidíme Billyho i bez trika.

Skrytý potenciál se rozhodně skrývá v roli Lucasovy otravné mladší sestry Ericy (Priah Ferguson). Toho jsou si vědomi i tvůrci, kteří z ní udělali v nové řadě hlavní postavu namísto vedlejší. Údajně by měla mít svoje vlastní kamarády s další spoustou různých dobrodružství. Příběh se tak zřejmě rozmělní mezi více dějových linek, podobně jak tomu bylo už v minulé řadě.

Součástí nové řady samozřejmě budou i nové postavy. Jednou z takových bude i dívka jménem Robin. Tu si zahraje Maya Hawke, což je dcera slavných rodičů Umy Thurman a Ethana Hawka. Podle popisu její role bude Robin „plachá, ale hravá“. Podle dalšího popisu bude již otrávená ze své každodenní práce, a bude chtít zažít v životě alespoň trochu vzrušení. V tom případě je městečko Hawkins rozhodně tím pravým místem.

Loňská druhá řada byla rozšířena o jednu epizodu, ve které jsme se spolu s Eleven vydali mimo Hawkins, a to do Chicaga. I když byla epizoda hodnocená nejhůř z celé řady, v budoucnu bychom se měli i tak dále vydávat mimo ústřední městečko. Podle producentů už nyní Eleven není cizí i jiné prostředí, jako např. velkoměsta, a její poznávání širšího světa budeme sledovat i nadále.

A proti čemu vlastně budou hrdinové ve 3. řadě bojovat? I když to vypadalo, že kladní hrdinové zvítězili, z posledního záběru druhé řady víme, že zlo je stále někde tam venku. Podle spolutvůrce Rosse Duffera až do posledního dílu neznal Mind Flayer (název pro stvoření v Upside Down) sílu Eleven. Nyní, i když pro něj byly k našemu světu dveře zavřeny, je stále někde tam, a již si vědom přítomnosti a schopností Eleven. Na stole byl také nápad, že by stvoření posedlo šerifa Hoppera (David Harbour), jako se to stalo Willovi ve druhé řadě. Tato možnost nakonec byla zamítnuta, a zlo dostaneme v úplně nové formě.

A to je ke třetí řadě vše, co prozatím prozradili tvůrci a producenti série. Ve starším článku si také přečtěte, jaké nové postavy ve třetí řadě uvidíme, a kdo si je zahraje. Zatím neznáme datum premiéry, nicméně se od Netflixu očekává jarní termín.

V galerii si prohlédněte nejnovější fotky z natáčení.

Zdroj: IMDB

« Předchozí kapitola
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Spiderman | 09.05.2018 22:49
Už aby to bylo. Novinek jako šafránu, bratři Dufferovi vše drží pod pokličkou...nejlepší seriál za poslední dekádu ačekání zase až do příštího jara.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest