Hra o trůny: Emilia Clarke dotočila a zavzpomínala na nahé scény

Hra o trůny: Emilia Clarke dotočila a zavzpomínala na nahé scény | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 12 obrázků
Emilia Clarke skončila svou práci na natáčení seriálu Hra o trůny a nostalgicky zavzpomínala na začátky a odhalené mužské zadnice.

Před několika dny pronikla do médií zpráva, že Emilia Clarke natočila poslední scénu 8. série, a definitivně tak zakončila svou práci na seriálu Hra o trůny. V několika rozhovorech pak zavzpomínala na různé scény napříč řadami, i na své herecké kolegy. Rozpovídala se například o nahých scénách a představiteli Khala Droga Jasonovi Mamoovi.

"Viděla jsem jeho chloubu, ale byla zakrytá takovou růžovou ponožkou. Kdyby ji na obrazovce ukázal, akorát by přiměl lidi cítit se špatně," zavtipkovala Emilia a u nahoty zůstala. 

Hra o trůny: Emilia Clarke naznačila, jaký bude konec
 

"Také bych chtěla zavzpomínat na pana Michiela Huismana (Daario Naharis, pozn. red.) a na naši první soulož, což začalo, když jsem řekla: Sundej si oblečení, a pak se vám naskytl pohled na jeho perfektní zadek," uvedla. Scénu si můžete prohlédnout na videu na konci článku.

Emilia Clarke na seriálu oceňuje zejména to, že má genderově vyrovnanou sortu diváků: "Miluju na Hře o trůny to, kolik žen ten seriál sleduje. Na první pohled tam je samá krev, prsa, draci, nadávky. Pomyslíte si - to musí být spíš po chlapy. Ale když se na to podíváte z jiné strany, dějové linky jsou protkány fascinujícími boji o moc, a ženy jsou tohoto boje právoplatnou součástí."

Asi nejbližší vztah má k seriálovému Jonu Sněhovi, kterého ztvárňuje Kit Harington: "Klidně mu řeknu, přestaň se chovat jako kok*t, nebuď tak otravný. Jako bych mluvila se svým bratrem."

V galerii si můžete kromě fotek Emilie prohlédnout i nějaké internetové koláže a vtípky, které se Daenerys týkají. 

Zdroj: MailOnline, Maxim

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest