Hra o trůny: Emilia Clarke naznačila, jaký bude konec

Hra o trůny: Emilia Clarke naznačila, jaký bude konec | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Předsatvitelka Daenerys promluvila o závěrečné řadě Hry o trůny, a také o platech ženských a mužských herců.

Představitelka Daenerys za bouře zrozené, matky draků, si v úterý odskočila z natáčení v Severním Irsku do francouzského Cannes na filmový festival, kde poskytla hned několik rozhovorů. Padala samozřejmě celá řada otázek na seriál Hra o trůny, Emilia Clarke však ctila pravidla, a nic konkrétního neprozradila. Zato však utrousila větu, která mnoha fanouškům utkví v paměti. Větu, která zpochybňuje všechny dosavadní dějové konstrukce, o kterých se mezi přiznivci seriálu diskutuje. 

"Bude to tak, jak si nikdo z vás nemyslí, že to bude," uvedla. Popírá snad všechny teorie, které se šíří mezi fanoušky? Rozbor několika z nich si můžete přečíst v souvisejících článcích, které jsou přidány pod textem. Jeden vám dáváme k dispozici zde, přímo pod nos. 

Hra o trůny: Ožije Cersei Lannister jako Noční královna?
 

Herečka dále poznamenala, jak emocionálně konec seriálu Hra o trůny vnímá: "Je to pocit, jako bych se chystala opustit svůj domov. Je to vzrušující, ale smutné a děsivé v jednom." 

Poslední, co herečka ohledně slavného seriálu prozradila, byla informace o platech v souvislosti s genderovou problematikou: "Co se týká Hry o trůny, vždy jsem byla vyplácena stejnou sumou jako mí mužští herečtí kolegové."

Níže nezapomeňte zhlédnout nedávné video Emilie Clarke přímo z placu, kde se Hra o trůny natáčí. V galerii si pak prohlédněte fotky z natáčení 8. série, k níž v galerii také najdete první oficiální plakát stanice HBO

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu