Luke Cage: Finální trailer k 2. sérii cílí na ženy

Luke Cage: Finální trailer k 2. sérii cílí na ženy | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 14 obrázků
Finální trailer na 2. řadu seriálu Luke Cage je tady. Záporáci budou definovat pokračování show o neprůstřelném muži.

Netflix před pár dny zveřejnil druhý, a taky finální trailer na seriál Luke Cage a jeho druhou sérii. Po rozporuplně přijaté první sérii se tvůrci dušují, že změnili pojetí seriálu, vše udělali lepší, a nová série se bude líbit i těm, kterým se ta první nezdála. Jak první trailer působil svěže a zaměřoval se především na Lukea (Mike Colter) a jeho nového protivníka Bushmastera (Mustafa Shakir), ten druhý se naopak zaměřuje na opačnou stranu mince. V popředí je tentokrát zkorumpovaná politička Mariah Dillard (Alfre Woodard), na kterou se dle traileru druhá řada zaměří více než ta první, a její parťák z podsvětí Shades (Theo Rossi).

Obecně se do popředí dostávají více ženy, jelikož se hlubšího rozvoje postavy dostane též např. Misty Knight (Simone Missick), objeví se Colleen Wing z Iron Fista, ženské vedení bude mít nová mafiánská rodina Carbonů v podobě Annabelly Sciorry, a dokonce režii poloviny epizod druhé řady dostanou do rukou ženy, včetně známé herečky Lucy Liu, která natočila úvodní díl.

Luke Cage: Velký souhrn informací o 2. řadě
 

Trailer zároveň více napovídá o příběhu. Z ukázek je patrné, že Bushmaster bude pro Mariah hrozbou, což potvrzuje i synopse k traileru, kterou si přečtěte níže. Mariah tak bude muset využít pomoci Lukea, a ten ji naopak bude muset chtě nechtě ochránit pro dobro Harlemu, ať už jsou její záměry sebevíc špatné. Stejně jako ten první, je i druhý trailer skvělý, má opravdu dobrou atmosféru, a diváka vtahuje do sebe. Po zklamání z druhé Jessicy Jones tak může přijít opravdu dobrý pocit z druhé série o neprůstřelném muži z Harlemu.

Ve finálním traileru čelí Mariah Dillard (Alfre Woodard) bezprostřední a nebezpečné hrozbě, která chce převzít její moc nad Harlemem - nezastavitelnému Bushmasterovi (Mustafa Shakir). Vyzbrojen jejím největším tajemstvím ohrožuje Bushmaster vše, na čem jí záleží. Mezitím v Lukeovi (Mike Colter) probíhá vnitřní boj, zda nezasáhnout a neochránit Mariah pro dobro Harlemu, ať už je pro něj jakkoliv velká hrozba.

V hlavních rolích se vracejí Mike Colter, Alfre Woodard, Theo Rossi, Simone Missick a Rosario Dawson. V nových rolích se ukážou Mustafa Shakir jako Bushmaster, Gabrielle Dennis jako Tilda Johnson, Reg E. Cathey jako Lukův otec a Thomas Q. Jones jako Comanche. V hostujících rolích se objeví Finn Jones jako Danny Rand / Iron Fist a Jessica Henwick jako Colleen Wing. Premiéra druhé řady je 22. června.

Zdroj: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest