Arrow: Nový Green Arrow nastupuje v traileru na 7. řadu

Arrow: Nový Green Arrow nastupuje v traileru na 7. řadu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 24 obrázků
Známe také záporáka, resp. záporáky nadcházející série.

A pokračujeme v trailerové jízdě z Comic Conu. Nejdéle běžící komiksový seriál současnosti dostal svůj první trailer na již sedmou řadu. Ano, Arrow od stanice CW běží již od roku 2012, a i když je kvalitativně jako na houpačce, stále oslovuje tolik diváků, aby mohl i nadále pokračovat. Po šesté sérii, která opět šla kvalitativně oproti té páté dolů, je na té sedmé, aby opět napravila reputaci, a minimálně první ukázkou se jí to daří.

Sedmá série začíná pět měsíců po konci té šesté. Na jejím konci sice Oliver Queen (Stephen Amell) dokázal sesadit Ricarda Díaze (Kirk Acevedo), avšak za cenu vlastního uvěznění. Svůj trest si odpykává ve věznici, kde se musí smířit s vězeňským životem, ve kterém mu jde stále někdo po krku. Od doby jeho uvěznění přestal zbytek Teamu Arrow působit, a město tak zažívá období bez samozvaných ochránců. To vše přeruší nástup nového Green Arrowa na scénu, jehož identita zůstává tajemstvím.

Arrow: V 7. sérii zaujme místo známá postava
 

V traileru se také vrací Díaz, který se bude chtít Oliverovi pomstít. Díky Comic Conu navíc víme, že záporákem sedmé série bude skupina z komiksů zvaná Longbow Hunters, kterou povede právě Díaz. Dalšími členy pak budou komiksové postavy Red Dart (Zručná uživatelka šipek, do role obsazena Holy Elissa), Silencer (nájemná vražedkyně v komiksech pracující pro Talii al Ghul, do role obsazena Miranda Edwards), a posledním členem pak Kodiak (zručný uživatel štítů, do role obsazen Michael Jonsson). Celá skupina Longbow Hunters a jednotliví členové jsou v komiksech tradičními protivníky Green Arrowa. 

Můžeme také vidět, že Oliver si nechává růst tradiční komiksovou bradku, kterou Green Arrow nosí, ač není blonďák jako v předloze. Black Siren v podání Katie Cassidy pak plně přijala identitu Laurel Lance ze Země 1, a evidentně pracuje jako okresní návladní. Obecně to pak vypadá, že série by mohla být hodně akční. Premiéra sedmé série pak je naplánována na 15. září 2018. V galerii se krom screenů z traileru mrkněte na nové tváře seriálu, a jejich komiksovou předlohu.

V sedmé sérii seriálu Arrow se vracejí v hlavních rolích Stephen Amell, David Ramsey, Emily Bett Rickards, Juliana Harkavy, Rick Gonzalez, Echo Kellum, Katie Cassidy a Kirk Acevedo. V nových rolích se objeví Holy Elissa, Miranda Edwards a Michael Jonsson. Datum premiéry je 15. 10. 2018.

Zdroj: CW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest