Arrow: V 7. sérii zaujme místo známá postava

Arrow: V 7. sérii zaujme místo známá postava | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Staronová postava v další sérii rozčeří ustálené vody.

Pozor, tento článek obsahuje spoilery.

Seriál Arrow vysílaný stanicí CW se pomalu blíží ke konci 6. řady. V té se jako host objevil v pozdějších dílech také Colton Haynes, který hraje Roye Harpera/Arsenala. Ten se poprvé objevil již v 1. sérii, ve 2. a 3. sérii se pak zařadil mezi hlavní postavy a stal se součástí Teamu Arrow. V aktuálně probíhající sérii č. 6 se pak objevil jako hostující postava ve dvou dílech. Jak jsme vás již informovali, představitelka They Willa Holland se touto sérií definitivně loučí se seriálem, a kdo jiný by měl zaujmout její místo, než právě Colton Haynes.

Arrow: Seriál opouští jedna z hlavních hvězd
 

Jeho postava Arsenala se tak v 7. sérii opět zařadí mezi ty hlavní, a je pravděpodobné, že se opět postaví po bok Olivera Queena (Stephen Amell). To však není zcela jisté vzhledem k tomu, že jak bude vypadat v příští sérii kompletní tým je poměrně záhadou. S přihlédnutím k probíhajícímu konfliktu mezi hlavními kladnými postavami pak vznikají otazníky ještě větší. Jak jistě pravidelní diváci vědí, Roy odešel spolu s Theou a Nyssou al‘ Ghul (Katrina Law) zničit zbývající Lazarovy studně. Sledovat tuto výpravu však zcela jistě nebudeme, resp. by se tvůrcům těžko vysvětlovalo, proč již není Thea po jeho boku.

Náš odhad je takový, že se Roy vrátí do Star City sám se zprávou, že Thea buď zemřela, nebo se již nikdy nevrátí z jiného důvodu (vzhledem ke konci její představitelky v seriálu). Bližší informace však zřejmě dostaneme až na podzim, kdy nová série bude startovat.

Zdroj: CBR

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu