Arrow: Seriál opouští jedna z hlavních hvězd

Arrow: Seriál opouští jedna z hlavních hvězd | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Všechna sranda jednou musí skončit, i když jste členem party úplně od začátku.

Článek obsahuje spoilery k seriálu Arrow a celé Arrowverse!

Kdo sleduje seriál Arrow na stanici CW, jistě ví, že se příběh točí kolem několika ústředních postav, které tu jsou již od začátku první řady z roku 2012. Spoustu postav se objevilo, dost jich také odešlo, viděli jsme smrti, oživování či přechod do jiných částí Arrowverse. Momentálně běží již šestá série a epizoda s pořadovým číslem 16 byla konečná pro postavu, která je součástí celku již od samého začátku.

Konec v seriálu oficiálně oznámila Willa Holland, představitelka They Queen, sestry hlavního hrdiny Olivera Queena / Green Arrowa (Stephen Amell). Ta se objevila již v prvním díle první série, její konec je tak rozhodně překvapivý. Vše v rozhovoru pro server TV Line potvrdil showrunner seriálu Marc Guggenheim. K odchodu seriálové They řekl: „Willa vyjádřila svoji touhu po zkrácení svého času v epizodách s tím, že po 6. sérii neprodlouží svůj kontrakt. Už chvíli jsme tak věděli o jejím konci. Na začátku 6. série jsme to s ní ještě probrali, nic se však nezměnilo a Willa se chtěla posunout dál.“

Odchod They patří mezi ty šťastnější a klidnější vzhledem k tomu, že většinou herci odcházejí v rámci smrti jejich postavy, případně z jiných ne úplně šťastných důvodů. Její místo zřejmě teď alespoň na chvíli převezme Roy Harper (Colton Haynes), po kterém paradoxně Thea převzala kostým po jeho odchodu ve třetí sérii. Z představitelů postav, které jsou součástí seriálu od začátku, tak už zbývají pouze Stephen Amell / Green Arrow, David Ramsey / John Diggle a Paul Blackthorne / Quentin Lance.

Zdroj: TV Line

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

TucnakNik | 02.04.2018 14:28
Přiznám se, že jsem 16. díl ještě neviděl, takže jsem to tak trochu odhadl. Jestli to je chybné tvrzení, pak se omlouvám.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu