Swamp Thing: Seriál nabírá další obsazení

Swamp Thing: Seriál nabírá další obsazení | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Swamp Thing nebude mít jen jednoho protivníka, jak nám napovídá nejnovější casting.

Další nové tváře míří do seriálu Swamp Thing, který příští rok uvidíme na DC Universe. Strašidelná Rková komiksovka z bažin bude sledovat dvojici Alec Holland (Andy Bean) a Abby Arcane (Crystal Reed) v městečku Marais. Oba zaryté vědce svede dohromady jejich práce a zájem o vědu, avšak po tajemných událostech v místních bažinách se z Hollanda stane věc známá jako Swamp Thing.

Víceméně všechny hlavní role znají své představitele, jak jsme psali v minulém článku. I přesto však show dál nabírá obsazení, ke kterému se nově připojila dvě nová jména. Tím známějším je Kevin Durand, který se objevil již v X-Men Origins: Wolverine nebo např. v seriálu Ztraceni. Durand má hrát Jasona Woodrua, v komiksech známého jako The Floronic Man, jednoho z největších nepřátel Swamp Thinga. Hlavní zápornou roli by měl podle všeho ztvárnit Will Patton v roli Averyho Sunderlanda, nicméně Durand by mohl fungovat jako sekundární antagonista a případně se i vyšvihnout mezi hlavní role.

Swamp Thing: Seriál konečně obsadil hlavní roli
 

Druhé nové jméno je Henderson Wade, kterého znají diváci Riverdale jako šerifa Michaela Minetta. V seriálu si zahraje postavu Matta Cable, právníka z Louisiany, který v komiksech ochraňoval hlavní postavu Aleca Hollanda. Stejně jako nadcházející Doom Patrol i Swamp Thing tak zatím čítá zajímavé obsazení, které nám dává další důvod se těšit.

Seriál Swamp Thing od DC Universe má být uvedený v roce 2019 a má být strašidelné Rko pro dospělé. V hlavních rolích se objeví Andy Bean jako Alec Holland, Crystal Reed jako Abby Arcane, Maria Sten jako Liz Tremayne, Will Patton jako záporák Avery Sunderland a Derek Mears jako Swamp Thing.

Zdroj: THS, Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Fimi. | 12.11.2018 10:45
Za Duranda jsem rád... paráda
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest