Živí mrtví: Co Comic-Con odhalil o již třetím seriálu ze zombie apokalypsy

Živí mrtví: Co Comic-Con odhalil o již třetím seriálu ze zombie apokalypsy | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Comic Con odhalil další novinky o novém zombie seriálu. Seznámili jsme se s postavami a dozvěděli se jméno filmového režiséra, který novou sérii přivede k životu.

Stanice AMC se rozhodla rozšiřovat televizní vesmír Živých mrtvých, i když obecně sledovanost i zájem o tyto projekty padá. Příštím rokem bude vypuštěn už druhý spin-off z tohoto světa. Ten bude v blízké budoucnosti sledovat první generaci lidí, kteří se narodili až po pádu civilizace a svět bez zombies tedy vůbec neznají. Hlavními hrdinkami bude dvojice mladých ženských postav a nyní nám byla odhalena nová oficiální synopse. Ta říká:

„Někteří se stanou hrdiny. Někteří se stanou záporáky. Tak či tak budou všichni navždy změněni. Dospějí a utvrdí si své osobnosti. Dobré i zlé."

Můžeme tedy předpokládat, že znovu uvidíme podrobnou proměnu osobnosti člověka a to, jak se vypořádá s krutým světem mezi nemrtvými.

Už před několika měsíci jsme dostali zprávy, že tvůrci chtějí prostřednictvím seriálu prozkoumat nové kouty zničeného světa. Producent Scott Gimple na letošním Comic Conu prozradil, že ten svět skrývá velké tajemství a stále jsme z něj viděli pouze malý kousíček. A podle dalších jeho slov budou ústřední postavy skutečně děti, které navíc vyrostly od apokalypsy celkem odříznuté: "Děti si mohou vyrůstat v místě pohodlí a bezpečí, ale to všechno nechají plavat a vydají se na nebezpečnou výpravu. Dospělí jsou jim v patách...Otevřeme úplně nový svět Živých mrtvých". 

A když jsme nakousli hlavní dětské postavy, pojďme se podívat na jejich kompletní obsazení. Hlavní dvojici dívek jménem Iris a Huck si zahrají Aliyah Royale a Annet Mahendru. K nim se připojí Alexa Mansour (Hope), Nicolas Cantu (Elton) a Hal Cumpston (Silas). To bude parta, kterou bude příběh následovat. Pokud ovšem ani jedno z těchto jmen neznáte, není se čemu divit. Pro všechny dětské členy obsazení se jedná o první větší role. Při pohledu na režii je to však jiná písnička.

AMC oslovilo úspěšného filmového režiséra. Jedná se o Jordana Vogt-Robertse, který pro velká plátna znovu oživil King Konga ve filmu Kong: Ostrov lebek. Díky tomu existuje dost velká šance, že by nově připravovaný seriál mohl dostat nějakou výraznější fazonu a odlišit se tak od stávajících příbuzných. Jak se vám líbí tato volba? Dejte vědět v komentářích.

Zdroj: Comicbook, The Hollywood Reporter

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest