Snowpiercer dál prochází před uvedením zmatky a nabízí animovaný předfilm

Snowpiercer dál prochází před uvedením zmatky a nabízí animovaný předfilm | Fandíme seriálům
TNT
Zobrazit dalších 7 obrázků
Kolem televizní verze povedené sci-fi to stále vře, ale vše nasvědčuje tomu, že se ve stanoveném termínu skutečně dočkáme.

Film Snowpiercer z roku 2013 (inspirovaný komiksem z roku 1982) byl povedeným sci-fi kouskem, který ale stačil jen načrtnout obrysy světa, ve kterém se příběh odehrával. A bylo jistě dost těch, kteří by ocenili více informací o celém universu. Fandům tak jistě udělala radost zpráva, že se chystá seriál. 

Snowpiercer: Jennifer Connelly na palubě ledové archy
 

Seriálová verze naváže na myšlenku o gigantickém vlaku, ve kterém se skrývají přeživší po klimatické katastrofě. Televizní podoba nebude přímým pokračováním filmu, ale spíše rebootem. Nicméně dobře obsazeným, těšit se můžeme například na Jennifer Connelly nebo na muzikanta a oceňovaného herce Daveeda Diggse

Seriál nějaké tři roky připravuje stanice TNT, ale v květnu tohoto roku bylo oznámeno, že nakonec bude k vidění na TBS s tím, že byla rovnou schválena druhá řada. Ale aby to nebylo moc jednoduché, tak aktuálně vyšlo najevo, že Snowpiercer přece jen poběží na TNT. Obě stanice spadají pod společnost AT&T (vlastník studia Warner), takže by tak či tak šlo o změnu spíše kosmetickou a neočekáváme, že se podobné rošády na výsledné podobě seriálu nějak podepíší. Dobrou zprávou je také to, že se nemění datum premiéry, stále se počítá s tím, že proběhne ve druhém čtvrtletí roku 2020.

Synopse seriálu:

"Seriál se odehrává zhruba sedm let poté, co se svět stal zmrzlou pustinou. Snowpiercer se zaměřujena zbytky lidstva, kteří obývají neustále se pohybující vlak, který objíždí Zemi. Válka mezi společenskými vrstvami, sociální nespravedlnost a politikaření, to vše sehraje roli v strhující televizní adaptaci oceňovaného filmu a komiksu stejného jména."

Na nedávném Comic-Conu v New Yorku byl pak nabídnut krátký animovaný film, který slouží jako úvod do seriálu.

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

132
1
4
1
4

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest