Fresh Prince: Produkční společnost Willa Smitha pracuje na spin-offu

Fresh Prince: Produkční společnost Willa Smitha pracuje na spin-offu | Fandíme seriálům
Další z oblíbených sitcomů z devadesátých let bude možná vzkříšen.

Když v minulosti představitel hlavní role v seriálu Fresh Prince Will Smith dostal otázku, zda se dočkáme dalších dílů, tak jeho odpověď byla velmi odmítává. Ale jak se zdá, změnil názor. Objevily se totiž informace, že aktuálně jeho produkční společnost Westbrook pracuje na spin-offu k populárnímu sitcomu, který běžel v letech 1990 až 1996 a udělal z Willa Smitha hvězdu. 

Battlestar Galactica: Chystá se nová verze od tvůrce seriálu Mr. Robot
 

O seriálu toho bohužel není moc známo, vlastně téměř nic, ví se jen, že nepůjde o reboot, ale o spin-off a jeho cílem je zachovat atmosféru originálu, ale nabídnout trošku jiný přístup. Můžeme tak zatím jen spekulovat o tom, co produkční společnost Willa a jeho manželky Jady kuchtí. 

To, že se nakonec Will uvolil pracovat (byť není jasné, jak výraznou roli bude v seriálu mít, pokud tedy vůbec nějakou a nespokojí se jen s funkcí producenta) na spin-offu, by mohlo mít souvislost s tím, že stanice NBC, na které Fresh Prince běžel, chystá streamovací službu Peacock. Na ni možná uvidíme novou verzi jiného populárního sitcomu a to Kancl a nebylo by šokem, pokud by se na ni objevil i spin-off k sérii Fresh Prince. 

Je ale na místě zmínit, že podle dostupných informací je projekt v raných fázích vývoje, takže nakonec vůbec vzniknout nemusí. Jde ale o stále poměrně silnou značku, takže šance (a velká) tu je. 

Zdroj: THR

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest