Vikings: Fandové tvůrci seriálu vyhrožují smrtí, pokud zabije milovanou postavu

Vikings: Fandové tvůrci seriálu vyhrožují smrtí, pokud zabije milovanou postavu | Fandíme seriálům
History
Zobrazit dalších 6 obrázků
Michael Hirst dostává ne zrovna milé vzkazy.

Pokud jste fandové seriálu Vikings, tak jistě víte, že aktuálně běžící šestá řada bude rozloučením s veleúspěšnou podívanou stanice History. A samozřejmě nevíme, které postavy se dožijí konce a které ne, přece jen, minulé řady nám ukázaly, že to skoro nikdo nemá jisté. Ovšem, pokud jde o Lagerthu v podání Katheryn Winnick, tak by někteří milovníci seriálu hodně špatně snášeli,  kdyby to nezvládla. Katheryn prozradila, že tvůrce seriálu Michael Hirst dostává výhrůžky smrtí, pokud by oblíbenou štítonošku nechal zemřít:

Vikingové: Netflix chystá volné pokračování po 100 letech
 

"Fandové jsou tak loajální, že doslova [posílají] Michaelu Hirstovi výhrůžky smrtí, pokud zabijí Lagerthu, takže musíme přijít s kreativními způsoby, jak její dějovou linku udržet při životě. Z chronologického úhlu pohledu je v této fázi babičkou... takže jako pro herečku pro ni byla závěrečná etapa zajímavé dobrodružství. V trailerech můžete vidět, že se vzdala svého meče, takže se svým způsobem vzdala toho, že je štítonoškou. S ohledem na to, že jí byla tak dlouho, zápasím s tím, jak prezentovat její sílu a silnou vůli bez meče. Ale uvidíte, že je Lagertha stále silou, se kterou se musí počítat. Nemyslím si, že něčeho lituje. Nevzdává se snadno a to je v této řadě jasné."

Těžko říct, co tvůrci pro Lagerthu chystají, jestli ji nechají žít nebo zemře. Samozřejmě je možné nahlédnout do historických pramenů, ale pravdou je, že se tvůrci několikrád odklonili od toho, co je možné dočíst se v "učených knihách". Budeme si muset počkat na to, co filmaři vymyslí. 

A byť jistě mnohé mrzí, že šestá řada Vikings ukončí, tak Netflix chystá ve spolupráci s Hirstem spin-off Vikings: Valhalla, který se bude odehrávat zhruba sto let po událostech v seriálu Vikings.

Zdroj: RottenTomatoes

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest