Vikingové: Netflix chystá volné pokračování po 100 letech

Vikingové: Netflix chystá volné pokračování po 100 letech | Fandíme seriálům
History
Zobrazit dalších 7 obrázků
O čem pokračování bude a kdy se bude odehrávat následovník Vikingů s názvem Vikings: Valhalla?

Netflix oznámil spin-off seriálu Vikingové. Nový seriál se bude jmenovat Vikings: Valhalla a bude se odehrávat v období sto let po událostech finální řady Vikingů. Tudíž se žádných postav z původních Vikingů nedočkáme, maximálně jejich potomků. Tvůrce Vikingů Michael Hirst nebude shworunnerem nového seriálu, namísto toho oslovil pro tvůrčí úlohu Jeba Stuarta, který napsal scénář pro snímky Smrtonosná past, Terminál či Uprchlík.

Charlemagne: Tvůrce Vikingů chystá sérii o Karlu Velikém
 

Netflix se k seriálu vyjádřil takto: „Vikings: Valhalla uzavírají a dramatizují dobrodružství nejslavnějších Vikingů, kteří kdy žili, jako např. objevitele Leifa Erikssona, cestovatelku Freydís Eiríksdóttir, krále Haralda III. Norského a normanského vévodu Viléma I. Dobyvatele. Tito muži a ženy zažehnou nové cesty v jejich boji za přežití ve stále se měnící a rozvíjející se Evropě. Představíme vám novou výbušnou kapitolu Vikinských legend.

Oznámení tohoto projektu je poněkud nevšední. Finální šestá série Vikingů si ještě ani neodbyla premiér (začne až 4. 12.) a seriál od svého vzniku patří stanici History Channel. Nestává se běžně, že by televizní stanice poskytla vysílací práva na spin-off své největší seriálové značky. Dle neoficiálních informací se titul Vikings: Valhalla zařadil mezi seriály, o které Netflix bojoval spolu s dalšími streamovacími službami. Práva tak jistě nebyla laciná. Netflix navíc nemá práva na vysílání Vikingů, v USA jsou Vikingové dostupní jak na Hulu tak Amazon Prime. Dá se tedy předpokládat, že se Netflix pokusí v následujícím roce vysílací práva získat.

Dle serveru Deadline Netflix objednal rovnou 24 epizod seriálu Vikings: Valhalla, což napovídá, že se diváci dočkají minimálně dvou sérií. Seriál se bude natáčet v Irsku, kde se natáčeli i původní Vikingové. O dalších informacích vás budeme průběžně informovat.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu