Marvelovský seriál Kačer Howard je stále v přípravách, potvrdil Kevin Smith

Marvelovský seriál Kačer Howard je stále v přípravách, potvrdil Kevin Smith | Fandíme seriálům
Fandové zatím mohou být v klidu.

Poté, co vyšlo najevo, že Disney nabídne svou streamovací službu Disney+, začaly marvelovské seriály (Marvel je součástí Disneyho) vysílané na jiných platformách padat jako mouchy. Bylo zřejmé, že Disney chce, aby co nejvíce marvelovských projektů běželo na jeho streamovací službě. 

Marvel definitivně pohřbil svou televizní sekci
 

Jedním z posledních vzdorujících je streamovací služba Hulu, i když tady je na místě zmínit, že jejím spoluvlastníkem není nikdo jiný než Disney. Hulu chystá hraný seriál Helstrom a kromě toho několik animovaných sérií, kdy jednou z nich by měla být adaptace komiksů Kačer Howard

Ovšem, nedávno začalo "rozpouštění" Marvel Television v mateřské firmě Marvel a Marvel Television jako samostatná jednotka zanikne a tak se začali fandové obávat toho, že tím pádem není moc velká šance na to, abychom se skutečně dočkali realizace marvelovských seriálů, které nebudou distribuovány skrze Disney+. Ale podle Kevina Smitha, který má na Kačera Howarda dohlížet, není důvod k panice:

"Marvel TV nepřestane existovat, ale stane se svou jinou verzí. Mám informace, že seriály na Hulu jsou stále v přípravách. Kačer Howard je zatím v pohodě. Dal bych vám vědět, pokud by tomu bylo jinak."

Aktuálně to tedy vypadá dobře, ale samozřejmě se to může změnit. Tvůrci Ghost Ridera by mohli vyprávět. Před nějakou dobou byl s velkou pompou ohlášen jeho seriál pro Hulu, ale později byl odpískán a spekuluje se o tom, že důvodem byl fakt, že má kreativní šéf Marvelu Kevin Feige s postavou jiné plány. Je tak zřejmé, že pokud jde o marvelovské projekty, není nic jisté, speciálně pak v době, kdy má Feige téměř volnou ruku. 

Zdroj: Fatman Beyond

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest