Simpsonovi: Sestřih těch nejlepších odkazů na mocipána Disneyho

Simpsonovi: Sestřih těch nejlepších odkazů na mocipána Disneyho | Fandíme seriálům
20th Century Fox Television
Zobrazit dalších 76 obrázků
Koukněte na oficiální sestřih scének ze Simpsonových obsahující narážky na Disneyho a jeho filmy.

Studio Disney vydalo propagační video na svou streamovací službu Disney+ se záběry ze známého animovaného seriálu Simpsonovi. Představuje v něm sestřih nejlepších momentů, kdy seriál odkazoval na Disneyho. To práva na Simpsonovi vlastní od to doby, co zakoupilo studio 20th Century Fox.

Ve videu jsou tak třeba k vidění odkazy na řadu filmů, za kterými stojí Disney. Narážky se týkají například snímků Lví král, Ledové království, Mary Poppins, Malá mořská víla, Sněhurka a sedm trpaslíků či Lady a Tramp. Dále je ve videu také scéna, v které je žlutá rodinka na návštěvě v Disneylandu. Naopak v něm některé odkazy na Disneyho chybí, a to například moment ze čtvrté řady seriálu, v kterém ředitel Skinner zaútočí na skupinu právníků studia, kteří mu vyhrožují žalobou kvůli banneru jeho střední školy s nápisem „nejšťastnější místo na Zemi“ (tak je občas rovněž nazýván Disneyland).

Simpsonovi se kromě různých narážek v seriálu do Disneyho strefovali také poté, co studio zakoupilo Fox. Nejdříve tak zveřejnili provokativní obrázek, na kterém Homer škrtí syna Mickeyho Mouse. Nedlouho poté následovalo video, v kterém si dělali legraci, že budou muset Disneymu otročit. Pokračovalo to pak dalším strefováním se během 666. epizody a nedlouho před spuštěním služby Disney+.

Zdroj: Variety, foto: Disney

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

Samik mikulas | 31.01.2020 03:14
Jo vak dobrý stav ale já zase budu mít vedle sebe každí ráno co se týče tohoto seriálu Simpsonovi ale těším se na Simpsonovi a family Guy
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest