Kolo času: Připravit epickou sérii chce čas, Amazon nehodlá nic uspěchat

Kolo času: Připravit epickou sérii chce čas, Amazon nehodlá nic uspěchat | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Tvůrci představují další postavy. Plus přinášíme vyjádření šéfky studia o zatím natočeném materiálu.

O tom, že se blíží, či podle některých už dávno probíhá, streamovací válka nemůže být pochyb. Amazon rozhodně není první služba, která člověku vytane na mysli, když se řekne streamování videa v domácnosti.  A právě toto povědomí se snaží Amazon Prime změnit a výběr nejnovějších projektů rozhodně naznačuje, že je zde obrovská snaha a vůle posunout se do té nejvyšší seriálové ligy. Amazon si bytostně uvědomuje, že i přes některé dílčí úspěchy (Marvelous Mrs. Maisel, Potvora) je stále ve stínu větších a úspěšnějších gigantů jako jsou Netflix nebo Disney+.

Oba zmínění konkurenti velmi dobře vědí, že nejlepší zárukou dlouhodobého úspěchu a neutuchající divácké přízně nejsou pouze kritiky ověnčené společenské sondy pro vymezený segment publika, ale především dlouhodobé projekty určené masám. Připravovaný Pán Prstenů je ideálním příkladem druhé zmíněné kategorie. Dalším méně diskutovaným projektem, ale s téměř stejným potencionálem, je epická fantasy sága Roberta JordanaThe Wheel of Time (Kolo času).

O prvním kole castingových novinek jsme vás již informovali. S postupujícím časem a s natáčením, které je nyní v plném proudu, se začínají drát na povrch další castingové drobky. Nejnovější z nich hovoří o novém hereckém trojlístku: Priyanka Bose (Lion), Taylor Napier (All About April) a Emmanuel Imani (Black Earth Rising). Ve všech případech by se mělo jednat o vedlejší role. První jmenovaná ztvární Alannu Mosvani, dobrosrdečnou, ale temperamentní Aes Sedai (zjednodušeně jsou Aes Sedai ženy s nadliskou mocí). Napier a Imani by si měli zahrát její strážce Ihvona a Maksima.

O datu premiéry zatím kroužek zasvěcených stále mlčí. Nedávno ale přeci jen porušila tiché mlčení šéfka studia Jennifer Salke, když prohlásila, že si budování podobně velkého a komplexního fantasy světa žádá trpělivost a pečlivý přístup, což by mohlo naznačovat, že studio se seriálem počítá na několik let dopředu, což vzhledem k rozsáhlosti Jordanova díla (celkem 14 knih) dává smysl. Následně dodala, že materiál, který už viděla, vypadá skvěle a naplňuje ji velkým optimismem.

Kolo času je chystaný fantasy seriál z produkce Amazonu, který bude konkurovat Pánu prstenů a chce navázat na úspěch Hra o trůny. Projekt produkuje a píše Rafe Judkins a hlavní role se ujme Rosamunde Pike. Mezi další členy obsazení patří Daniel Henney, Madeline Madden, Marcus Rutherford, Barney Harris, Zoe Robins a Josha Stradowski. Příběh se odehrává ve světe, kde existuje magie, ale pouze hrstka vyvolených žen jí vládne. Hlavní hrdinkou je Moiraine, členka mocné organizace žen s názvem Aes Sedai, která přijede do města Two Rivers, odkud se vydá na epickou a nebezpečnou výpravu po boku dalších pěti žen a mužů. Jeden z členů výpravy je prorokován jako Drak znovuzrozený, který buďto svět zahrání nebo zničí.  Natáčet se bude v Praze a v dalších vybraných lokacích v Česku. Projekt zatím nemá datum premiéry a nachází se ve fázi příprav.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest