Crossing Swords: Komediální série od Hulu slibuje kombinaci sexu, násilí a drsného humoru v roztomilém podání

Crossing Swords: Komediální série od Hulu slibuje  kombinaci sexu, násilí a drsného humoru v roztomilém podání | Fandíme seriálům
Hulu
Zobrazit další 3 obrázky
Postavy pak namluví zvučná herecká jména jako Nicholas Hoult nebo Seth Green.

Čas od času se objeví projekt, který na první pohled působí jako něco, co by mohlo pobavit ty nejmenší, ale následně se ukáže, že roztomilé vizuální ztvárnění (v tomto případě s pomocí takzvané pookénkové/fázové animace) je "chyták" a samotný obsah pro děti rozhodně není. Což platí i pro nový seriál streamovací služby Hulu, která sice spadá pod Disneyho, ale tahle na rodinu orientovaná společnost praktikuje to, že na své streamovací službě Disney+ uvádí spíše "neškodné" projekty, zatímco ty o něco odvážnější zaštítí právě Hulu. Příkladem budiž například seriál Love, Victor, který je "kontroverzní" tím, že je hlavní postava gay.

Diváci pětinu času u televize tráví u služeb typu Netflixu
 

Nicméně, zpět k animované novince, o které byla původně řeč. Jde o sérii nazvanou Crossing Swords, který sleduje osudy dobrosrdečného venkovana Patricka (Nicholas Hoult), který získá vysněnou pozici rytíře, ale netrvá to dlouho a stane se z toho noční můra, když zjistí, že královský dvůr je prolezelý intrikami a lidmi zkaženými až na kost.

To, že nepůjde o jen tak běžnou animovanou podívanou je jasné, už z toho, že za seriálem stojí John Harvatine IV a Tom Root, kteří mají v životopisu například kultovní sérii Robot Chicken. Jejím spolutvůrcem je mimochodem Seth Green, jehož hlas v Crossing Swords také uslyšíme, společně s Lukem Evansem, Adamem Pallym, Yvette-Nicole Brown nebo zmíněným Nicholasem Houltem

Harvatine a Root se postarají o scénáře a Harvatine pak také o režii. A co tedy bude k vidění? To dává jasně vědět trailer. Bude to přesně onen typ seriálu, o kterým si někteří řeknou, že je to úděsná ptákovina, ale jiní to budou milovat kvůli politicky nekorektnímu humoru a tomu, že se tvůrci vůbec nebudou držet zpátky, ať už jde o násilí, nahotu nebo drsnost vtípků.

Dobrou zprávou je, že celá první řada bude k dispozici od 12. 6. 2020.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

132
1
4
1
4

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest