Batwoman po první sérii mění představitelku hlavní role

Batwoman po první sérii mění představitelku hlavní role | Fandíme seriálům
The CW
Zobrazit dalších 29 obrázků
Ruby Rose se vzdává kápě a to přes fakt, že za ni hodně tvrdě bojovala.

Seriál Batwoman to neměl jednoduché. Vůbec ne. Už před jeho premiérou se proti němu zvedla vlna odporu. Důvodů bylo několik, ale asi nejvýraznější kritiky se dočkala skutečnost, že hlavní hrdinka Kate Kane/Batwoman je lesba (s čímž ale přišli komiksoví tvůrci, ne seriáloví) a stejně tak její představitelka Ruby Rose preferuje ve vztazích ženy. 

Batwoman je terčem umělého snižování hodnocení
 

Trailery na seriál tak byly výrazně negativně hodnoceny a stejně tak samotný seriál a to přes fakt, že profesionální novináři zklamaní nebyli. Ruby Rose se ale nedala a žádala diváky, aby jí dali šanci a opravdu se do role "zažrala" a to dokonce tak, že se během natáčení velmi vážně zranila a hrozilo jí ochrnutí

Je tak velkým překvapením, že Ruby Rose seriál po jedné (a pokud jde o sledovanost, tak poměrně úspěšné) řadě opouští:

"Udělala jsem velmi obtížné rozhodnutí a to nevrátit se jako Batwoman v další řadě. Není to rozhodnutí, které pro mě bylo lehké a já mám obrovský respekt k obsazení, štábu a všem, kteří jsou do seriálu zapojeni a to jak ve Vancouveru, tak v Los Angeles. Nemohu ani popsat jak jsem vděčná Gregu Berlantimu, Sarah Schecheter a Caroline Dries nejen za to, že mi dali tuhle neuvěřitelnou příležitost, ale také za to, že mě přivítali v tak krásně vytvořeném universu DC. Děkuji Peteru Rothovi a Marku Pedowitzovi a jejich týmům ve Warner Bros. a The CW, kteří do seriálu tolik investovali a vždy ve mě věřili. Děkuji všem, díky kterým se z první řady stal úspěch a jsem za to opravdu vděčná."

Oficiální důvod pro odchod tedy Ruby neprozradila a nevysvětlily to ani Warner Bros., ani The CW s tím, že Ruby poděkovaly a nechaly se slyšet, že seriál bude pokračovat s jinou herečkou (a opět členkou LGBTQ komunity). 

Není jasné, zda bude nabídnuta jiná verze Batwoman nebo stále půjde o Kate Kane jen s jinou tváří, to se dozvíme až během následujících měsíců, kdy bude role obsazována. 

Druhá řada bude mít premiéru v lednu příštího roku.

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 9

Vika | 14.07.2020 08:51
Já jsem teda upřímně naštvaná ,ale zároveň i smutná já se těšila že zas uvidime v dílech batwomen Kate,Luke,rafen, Sophie,velitele kanea,Alenku,straku atd
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest