The Mandalorian 2: Máme se dočkat oblíbeného hrdiny z knih, co nosí Boba Fettovu zbroj

The Mandalorian 2: Máme se dočkat oblíbeného hrdiny z knih, co nosí Boba Fettovu zbroj | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit další 1 obrázek
Už tušíme, koho by měl hrát Tymothy Olyphant. A představitel hlavního hrdiny tvrdí, že druhá série bude šílená.

Na soupisce nováčků, které diváci uvidí ve druhé řadě The Mandaloriana se nedávno objevilo jméno herce Timothyho Olyphanta, známého z komedie Sexbomba od vedle nebo seriálu Justified. Jeho role byla držena v tajnosti, nicméně se zdá, že teď tajemství rychle prasklo. Olyphant údajně hraje Cobba Vantha, což je postava z románové trilogie Star Wars: Aftermath, která se odehrává po událostech Návratu Jediho.

Vanth byl otrokem, ale později se stal samozvaným šerifem Freetownu na planetě Tatooine a na pořádek dohlížel pod mandalorianskou zbrojí. Tu získal od Jawů, když vybílili zničenou výletní loď Jabby Hutta po konfrontaci v Dunovém moři, kde Luke Skywalker, Han Solo a Chewie měli původně skončit jako mňamka pro Sarlacca. Místo toho v Sarlaccově náručí našel smrt námezdní lovec Boba Fett, nebo jsme si to podle filmu alespoň mysleli. Vanthovo brnění by mělo odpovídat tomu, které nosíval právě Fett a zdroje serveru Slash Film tvrdí, že přesně v takovém se Olyphant na place pohyboval.

The Mandalorian: Seznam známých postav, co se mají objevit ve 2. řadě houstne
 

To s sebou přináší další řadu otázek. Měl snad Boba na lodi náhradní ikonické brnění? Podařilo se nějak získat brnění z jeho mrtvého těla? Nebo jej zachránili před smrtí ve chřtánu Sarlacca Jawové a on jim následně brnění (dobrovolně či nedobrovolně) přenechal? Pokud ano, tak by to mohlo znamenat, že tajemná postava, jež kráčela v páté epizodě první série k tělu vražedkyně Fennec Shand, nemusela být Boba Fett, ale klidně to mohl být Cobb.

Na druhou řadu vnadí představitel námezdního lovce Dina Djarina Pedro Pascal. Ten tvrdí, že se v sérii dějí docela šílené věci, která překročí očekávaní diváků.

Zdroje: Slash Film, CBM

 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest