Ozark: Čtvrtá řada bude finální

Ozark: Čtvrtá řada bude finální | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 20 obrázků
Poslední série populárního krimi seriálu bude mít čtrnáct dílů, rozdělených do dvou částí.

Úspěšný drama seriál Ozark od Netflixu skončí čtvrtou sezonou. Společnost to potvrdila v příspěvku na svém Twitteru. Zpráva přichází jako překvapení, seriál si dosud vždy držel velmi dobrou sledovanost a reakce od kritiků i diváků. Finální řada bude mít čtrnáct epizod. Oproti všem předchozím sériím, které měly každá deset dílů, se tak diváci dočkají prodloužené rozlučkové podívané.

Má to však háček: Netflix závěrečnou sezonu Ozarku v polovině rozdělí. Nejdříve vydá prvních sedm dílů a až o něco později zbytek. Zatím není známo, jak dlouhá by pauza mezi oběma polovinami mohla být.

Seriál Ozark se představil na Netflixu v roce 2017. Jeho příběh se točí okolo finančního poradce Martyho Byrda (Jason Bateman), který pere peníze mexickému drogovému kartelu. Po nečekaných událostech je ale donucený se přestěhovat se svou manželkou Wendy (Laura Linney) a dvěma dětmi z Chicaga do turistické oblasti Ozark. Tam musí vymyslet, jak vyprat ohromné množství špinavých peněz, aby zachránil život celé své rodině. Seriál má dosud celkem tři řady, všechny získaly pozitivní reakce od kritiků i diváků. Níže v galerii si je můžete připomenout na fotkách.

Zdroj: THR, foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest