Batwoman: Ruby Rose blíže vysvětluje, proč se role vzdala

Batwoman: Ruby Rose blíže vysvětluje, proč se role vzdala | Fandíme seriálům
The CW
Zobrazit dalších 5 obrázků
V hereččině odchodu hrálo roli několik různých faktorů.

Ačkoliv se o jejich kvalitách či nekvalitách na internetu vedou neustále diskuze, superhrdinské seriály od stanice CW si během posledního desetiletí zvládly nastřádat solidní zástup fanoušků. Ke všem se diváci pravidelně a rádi vracejí a dočkaly se víceméně pozitivního přijetí. Malou výjimkou v tomto zástupu úspěchů je bohužel nejnovější přírůstek do rodiny, a to loňská Batwoman. U kritiky sice úplně nepohořela a před obrazovkou se taky scházela pěkná řádka lidí, přesto se ale objevovala mezi diváky hlasitější kritika, než je u CW komiksovek obvyklé. A těm fandům, kteří i tak nadšeně vyhlíželi 2. řadu, zase podrazila nohy zpráva, že představitelka hlavní postavy Ruby Rose se v pokračování nevrátí a rozhodla se od projektu raději odstoupit.

Svou volbu nikdy detailně nevysvětlila, podle zákulisních zpráv se ale nejednalo pouze o její rozhodnutí, ale spíše oboustranný rozchod s produkcí. Vzájemná spolupráce mezi ní a herečkou totiž údajně příliš neklapala. Co je na tom pravdy, to nemůžeme nikdy vědět stoprocentně. Rose ale v jednom aktuálním rozhovoru téma Batwoman opět otevřela a svůj odchod od role popsala detailněji.

Batwoman: Zákulisní zdroj o tom, co stálo za odchodem herečky Ruby Rose
 

Jedním z hlavních důvodů, proč údajně od seriálu raději odešla, bylo zranění, z něhož se na natáčení zotavovala. „Byla jsem na operaci a 10 dní nato jsem už šla do práce, což nejspíš nebyl nejlepší nápad. Většina lidí si bere měsíc nebo i tři měsíce volna.“. Natáčení pro ni tedy jako hlavní postavu celého seriálu nejspíš bylo nesmírně náročné. Seriál byl ale mimo jiné ovlivněn také koronavirovou krizí. Podle Rose kvůli ní nebylo možné natočit skutečný konec, který měli pro 1. řadu naplánovaný. Během karantény tedy začala přemýšlet, zda je Batwoman skutečně tím, co chce v životě i nadále dělat, což nakonec vedlo k jejímu odchodu. Její nástupnice Javicia Leslie jí ale přijde jako skvělá volba a podle svých slov se nesmírně těší na další řadu, na kterou se určitě ráda podívá.

Zdroj: EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest