The Haunting of Bly Manor: Upoutávka na volné pokračování hororového Domu na kopci se vám dostane pod kůži

The Haunting of Bly Manor: Upoutávka na volné pokračování hororového Domu na kopci se vám dostane pod kůži | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 5 obrázků
Trailer slibuje podívanou, která fandy žánru určitě nezklame.

Seriál The Haunting - Dům na kopci, který v roce 2018 nabídl Netflix, slavil úspěch. Dobře ho hodnotili recenzenti i diváci a očividně i sledovanost byla pro Netflix dostatečná, protože bylo oznámeno, že se dočkáme pokračování. 

Alan Wake: Hororová videohra míří na televizní obrazovky
 

Nicméně, příběh první řady byl uzavřen a druhá bude sledovat osudy jiných postav. Druhá řada ponese jméno The Haunting of Bly Manor a podíváme se do venkovského sídla, kde dostane mladá dívka za úkol starat se o příbuzné mladého muže.

Zní to jako klasická hororová zápletka a stejně tak upoutávka sází na standardní hororové aspekty, jako jsou potemnělý dům, pohyby ve stínech, monstrum vylézající z vody, děsivé panenky a zvláštní zvuky. Teaser neservíruje jednu lekačku za druhou, ale spíše pomalu (a úspěšně) buduje atmosféru, kdy vám za moment začne běhat mráz po zádech.

Upoutávka je opravdu intenzivní a vyvolal na internetu pozitivní odezvu a spousta lidí se tak nemůže dočkat 9. 10. 2020, což je datum, kdy bude mít seriál premiéru. A samozřejmě není náhodou, že je to pár týdnů před Halloweenem, kteý je zvlášť ve Spojených státech s hororem dlouhodobě spojený.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest