Nicolas Cage opravdu bude Pán tygrů - seriál přinese Amazon

Nicolas Cage opravdu bude Pán tygrů - seriál přinese Amazon | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 12 obrázků
O vznik seriálu se postará Dan Lagana, který stojí za chválenou peckou Americký vandal. 

Streamovací služba Netflix určitě nečekala, že její letošní dokument Pán tygrů (Tiger King: Murder, Mayhem and Madness), který přibližuje bizarní příběh souboje mezi vlastníkem pochybné zoo Joe Exoticem a zvířecí aktivistkou, bude obrovský hit. Z dokumentu se stal celosvětový fenomén. Studia tak nelení a snaží se poptávku vytěžit. Byla oznámena seriálová adaptace a o hlavní roli jednal slavný herec Nicolas Cage (Adaptace, Tváří v tvář, Leaving Las Vegas). Teď to máme černé na bílém, Cage je oficiálně na palubě, seriál si našel svůj domov a hýbe se kupředu.

O produkci se postará Amazon a seriál bude dostupný na jeho streamovací službě Amazon Prime Video. Na produkci se dále podílí Imagine Television Studios a CBS Television Studios. Joe Exotic je zatím pracovní název seriálu, tak uvidíme, zda nakonec nezůstane i jako finální. Potvrdilo se, že aktivistku Carole Baskin opravdu ztvární herečka Kate McKinnon a titulní postavy se ujme Nicolas Cage. Showrunnerem a scénáristou je Dan Lagana, tvůrce, který stojí za chváleným pseudo dokuentárním seriálem Americký vandal.

Příběh se bude točit okolo Joa Shreibvogela (Nicolas Cage), excentrického a exotického majitele zoo v Oklahomě, který bojuje za udržení své zahrady, i přes riziko ztráty rozumu. Série se na Joa dopodrobna zaměří a prozkoumá, jak se stal Joem Exoticem a ztratil sám sebe kvůli charakteru, jenž sám stvořil.

Amazon určitě doufá, že seriál bude obdobný hit, jako byl dokument. Projekt je to určitě zajímavý, Nicolas Cage, i přesto, že se kariérně v posledních dnech nachází na svém dně, dokáže překvapit a přinést hypnotizující herecký výkon. Nedávná šílenost Mandy je důkazem. V galerii si připomeňte seriál Pán tygrů.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest