Tiger King: Podle bizarního dokumentárního hitu vznikne seriál

Tiger King: Podle bizarního dokumentárního hitu vznikne seriál | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 11 obrázků
Z bizardního dokumentu na Netflixu je hit, o hranou verzi se tvůrci mohou přetrhnout. Limitovanou sérii nakonec připraví Kate McKinnon, zájem o práva měl i Dwayne Johnson. 
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Dokumentární série Tiger King: Murder, Madness and Mayhem se po svém uvedení na Neflixu zařadila mezi nejsledovanější pořady a hlasitě se začalo mluvit o hrané verzi. Bizardní příběh války mezi Joem Schreibvogelem (známý jako Joe Exotic, vlastním jménem Joseph Maldonado-Passage) a zvířecí aktivistkou Carole Baskin, láká diváky i filmové a televizní tvůrce. Už v listopadu minulého roku oznámila UCP spolupráci s herečkou Kate McKinnon na hrané limitované sérii Joe Exotic. McKinnon bude u projektu působit jako výkonná producentka a zahraje si i Carole Baskin.

Seriálový týden: Dopis pro krále u českých diváků slaví úspěch
 

Kdo by si ale mohl zahrát samotného „krále tygrů“, Joea Exotica? Role zatím není obsazená, zájem o ni ale na Twitteru projevil Dax Shepard, kterého můžete znát třeba ze seriálů Famílie (2010) a Bless This Mess (2019). Mezi jeho filmové zářezy patří například oblíbená komedie Nekecej a pádluj (2004) nebo soudní drama Soudce (2014), kde se objevil společně s Robertem Downeym Jr.. Herec ve svém tweetu píše, že pokud roli excentrického chovatele velkých koček nedostane, je něco v Hollywoodu špatně.

Na Shepardův tweet brzy odpověděl i Edward Norton, který se proslavil svými rolemi v klasikách jako Klub rváčů, nebo Lid versus Larry Flynt. Norton je další z potencionálních zájemců o roli a Shepardovi napsal: „Z cesty, kámo. Jsi příliš mladý a moc dobře to víš…“

A jaké herce by si do hlavní role přáli samotní diváci? Podle nich by měl Joea hrát Steve Buscemi (Fargo, Gauneři). V projektu by diváci chtěli vidět třeba i Eda Harrise (Westworld) jako Ricka Kirkmana a Jonathana Bankse jako Jeffa Lowa. Do role Howarda Baskina by si lidé přáli Stephena Merchanta. Herec sám potvrdil svůj zájem na Twitteru.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu