Tiger King: Podle bizarního dokumentárního hitu vznikne seriál

Tiger King: Podle bizarního dokumentárního hitu vznikne seriál | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 11 obrázků
Z bizardního dokumentu na Netflixu je hit, o hranou verzi se tvůrci mohou přetrhnout. Limitovanou sérii nakonec připraví Kate McKinnon, zájem o práva měl i Dwayne Johnson. 
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Kolem Tiger Kinga chvíli čmuchal i Dwayne Johnson, který za jednu noc zhlédl na Netflixu celou dokumentární sérii. Podle jeho slov byl z příběhu tak nadšený, že hned volal svému agentovi, aby mu sehnal práva na zfilmování. Práva už samozřejmě ale k dispozici nebyla.

„Řekl jsem ‚Brácho, musíš mi na to sehnat práva, chci to zfilmovat. Myslím, že Seven Bucks [Johnsonova produkční společnost; pozn. red.] by mohla vyprodukovat něco skutečně speciálního, informujícího a zábavného a já žeru tyhle lidi s šílenými životy.‘ A on řekl, ‚Ne, to nejde, práva získal někdo jiný.‘“ Příběh plný tygrů, drogových baronů, homosexuální polygamie a nájemných vražd je zkrátka pro filmaře příliš lákavý.  

K připravované sérii se vyjádřila i skutečná Carole Baskin, kterou dokument na Netflixu nyní ve světě proslavil. Baskin by byla ráda, pokud by se produkce seriálu spokojila s digitálně vytvořenými tygry. Varianta s užitím skutečných zvířat by podle ní byla pokrytecká. Zástupci organizace Big Cat Rescue se vyjádřili v tom smyslu, že „by bylo kruté použít skutečná zvířata v televizním seriálu o týraní zvířat.“ Organizace tak naléhá na Kate McKinnon, aby při natáčení využila počítačovou animaci. Organizace se bojí, že skutečná zvířata by mohla během natáčení zbytečně trpět pro pobavení diváků.

A co na to sám Joe Exotic? Ten vzkázal, že by jej měl hrát Brad Pitt nebo David Spade. Nedávno také poskytl Netflixu krátké interview, ve kterém odpověděl na několik otázek. Níže si jej můžete přehrát.

Už jste Tiger King: Murder, Madness and Mayhem na Netflixu viděli? Jak se vám série líbila? Dejte nám vědět do komentářů.

Zdroje: THR, Deadline, ScreenRant, Twitter/Dax Shepard, Twitter/Stephen Merchant, Movieweb, Twitter/Edward Norton

Foto: Netflix

« Předchozí kapitola
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu