Superman & Lois: Clark Kent se v novém seriálu po letech vrací do Smallville

Superman & Lois: Clark Kent se v novém seriálu po letech vrací do Smallville | Fandíme seriálům
The CW
Zobrazit dalších 9 obrázků
Tvůrčí tým na prezentaci DC FanDome prozradil důležité příběhové detaily nového seriálu ze světa CWverse/Arrowverse.

O víkendu proběhla druhá část obrovské prezentace DC FanDome, na které komiksový vydavatel po vzoru srpnové první části představoval svou budoucnost, přičemž se tentokrát zaměřil především na seriálovou tvorbu. Nejdůležitější kus programu pro sebe pak ukořistil propojený vesmír The CWverse (dříve nazývaný jako Arrowverse). V řadě známých sérií pak mezi panely nechyběla ani připravovaná novinka Superman & Lois.

O chystaném spin-offu již delší dobu něco málo víme - seriál se přirozeně zaměří na Supermana (Tyler Hoechlin) a Lois Lane (Elizabeth Tulloch), ze kterých se nově stanou rodiče dvou chlapců. Nyní jsme se však dostali detailnějšího popisu zápletky. Série by měla začít po událostech letošního obřího crossoveru Crisis on Infinite Earths. Clark a Lois se ve snaze zajistit bezpečí pro své dospívající syny rozhodnou odejít z Metropolis a vrátit do městečka Smallville. Show by se pak celkově měka ve velkém zaměřovat na vztah ústřední dvojice a samozřejmě také nově nabytý úděl rodičovství.

Showrunner Todd Helbing se nakonec rozhodl fanoušky nalákat na další z novinek, které nová série přinese. V tomto případě se jedná spíše o kosmetickou inovaci - Superman by totiž měl dostat zbrusu nový oblek. Jak bude vypadat a jak se bude lišit od toho stávajícího bohužel nezmínil, prohlásil však, že by měl být skutečně „drsný”.

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest