The Mandalorian: Kdy se dočkáme 3. řady

The Mandalorian: Kdy se dočkáme 3. řady | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 10 obrázků
Nejnovější epizoda kromě toho potvrdila návrat důležité postavy, o němž se dlouho šuškalo.

Článek obsahuje spoilery.

První hraný seriál ze světa Star Wars v podobě velice úspěšného Mandaloriana se aktuálně na Disney+ každý týden ukazuje se svou druhou řadou, která se těší dokonce ještě větší chvále než ta první. Do jejího konce ještě stále zbývá pět epizod, přesto se však pozornost fanoušků pomalu ale jistě začíná obracet také ke třetí sérii, o které jsme se aktuálně dozvěděli novou zprávu - vyšlo najevo, kdy bychom se mohli dočkat její premiéry.

Za tuto informaci můžeme být vděční nedávnému promo videu, které upozorňovalo na blížící se příchod  Disney+ na Slovensko. Krátký klip, který je v tuto chvíli bohužel z internetu již smazán, konkrétně prozradil, že budeme novou řadu moct vidět již v příštím roce.

Mandalorian: Vtip s pojídáním vajec vyvolal mezi fanoušky bouři
 

Veskrze se o velké překvapení nejedná - roční rozestup mezi sebou mají i dosavadní dvě řady. Již dříve navíc showrunner Jon Favreau prohlásil, že by natáčení neměla narušit ani koronavirová pandemie a že doufá v letošní start kamer. Tvůrci by tedy na výrobu pravděpodobně opět osmidílné sezóny měli mít dostatek času.

Zatím poslední vydaná epizoda 2. řady s názvem The Heiress přinesla poměrně velkou řadu překvapení. Především pak odhalila návrat hned dvou důležitých postav z animovaných Klonových válek. V plné parádě se ukázala Mandalorianka Bo-Katan Kryze, kterou i v hrané podobě ztvárnila Katee Sackhoff. Co je ale možná ještě důležitější, byly potvrzeny dlouhodobé spekulace a zvěsti, které indikovaly návrat Ahsoky Tano. Bo-Katan bývalou padawanku Anakina Skywalkera zmínila na samotném konci epizody, přičemž se za ni ústřední hrdina Din Djarin vydá, aby našel útočiště pro svého chráněnce “Baby Yodu”. Kdy se přesně Ahsoky s tváří Rosario Dawson dočkáme, však není jasné.

Na závěr si můžete pustit teaser k nejnovějšímu dílu, který sdílela jeho režisérka Bryce Dallas Howard a u toho poděkovala za výborné reakce fanoušků. V galerii si můžete poslední epizodu přiblížit.

Zdroj: Movieweb

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Mysule | 16.11.2020 16:22
Na ten Mando culture shock jsem čekala od samého začátku, a konečně na to došlo. :D
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest