Živí mrtví: Jsou tu upoutávka a podrobnosti k posledním šesti epizodám 10. série

Živí mrtví: Jsou tu upoutávka a podrobnosti k posledním šesti epizodám 10. série | Fandíme seriálům
AMC
Zobrazit dalších 19 obrázků
Známe datum premiéry zbývajících šesti dílů 10. série Živých mrtvých, nové obsazení a synopse jednotlivých epizod.

Již nějakou dobu víme, že seriál Živí mrtví skončí jedenáctou sezónou, která bude mít celkem 24 dílů. Ovšem ještě před tím, se fanoušci dočkají dodatečných šesti epizod desáté série. Prodloužená desátá sezóna se vrátí na televizní obrazovky v únoru. Stanice AMC nyní začala chrlit informace k novým epizodám a vyjma krátké upoutávky známe i synopse jednotlivých dílů a nová herecká jména.

Sorority House Massacre: Daryl z Živých mrtvých chystá televizní remake kultovního hororu
 

Mezi nové hostující hvězdy patří Robert Patrick (Terminátor 2: Den zúčtování) jako Mays, Hilarie Burton (Ve službách FBI) jako Neganova manželka Lucille a Okea Eme-Akwari (Greenland: Poslední úkryt) v roli Eliáše. Premiéra sedmnácté epizody desáté série je stanovena na 28. 2. 2021 pro stanici AMC, na platformě AMC+ budou nové díly dostupné vždy o tři dny dříve než na domovské stanici. V Česku Živé mrtvé přebírají HBO i Netflix.

Synopse jednotlivých dílů zní:

S10E17 – Home Sweet Home

Maggie (Lauren Cohan) se vrátila s příběhem, o který není připravena se podělit, ale její minulost ji dohání. Negan (Jeffrey Dean Morgan) se opět ocitá v nebezpečí. Daryl (Norman Reedus) a Maggie bojují s doposud neviděnou a neznámou hrozbou.

S10E18 – Find Me

Dobrodružství Daryla a Carol (Melissa McBride) mění směr, když narazí na starou chatu. Daryl vzpomíná na dobu, kdy opustil skupinu, poté co Rick zmizel, a znovu prožívá čas, kdy svět pohltila apokalypsa.

S10E19 – One More

Gabriel (Seth Gilliam) a Aaron (Ross Marquand) hledají jídlo a zásoby, aby je odnesli do Alexandrie. Malé nesnáze vedou k větším tragédiím. Se zlomenou vírou a pošramoceným optimismem jsou podrobeni ultimátní zkoušce.

S10E20 – Splinter

Eugene (Josh McDermitt), Ezekiel (Khary Payton), Yumiko (Eleanor Matsuura) a Princezna (Paola Lázaro) jsou zajati a rozděleni. Princezna bojuje se vzpomínkami na svou traumatizující minulost a s pomocí Ezekiela se snaží utéct.

S10E21 – Diverged

Daryl a Carol dojdou na rozcestí a každý se vydá svou vlastní cestou. Každý zvolí svůj vlastní způsob přežití, ale po rozdělení se stávají i ty nejsnazší výzvy mnohem těžšími. Budou jejich osamocené cesty bodem zlomu potřebným k obnovení jejich přátelství nebo vzájemné odcizení přetrvá?

S10E22 – Here’s Negan

Carol vezme Negana na cestu v naději, že vyrovná rostoucí napětí. Negan uvažuje o událostech, které ho vedly až k tomuto bodu, a dospívá k závěru o své budoucnosti.

Níže se můžete podívat na krátké promo ke zbývajícím epizodám. 

Zdroje: Deadline, BloodyDisgusting

Foto: AMC

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest