Daredevil: Slepý superhrdina se má údajně vrátit

Daredevil: Slepý superhrdina se má údajně vrátit | Fandíme seriálům
Marvel
Zobrazit dalších 8 obrázků
Po několika letech nucené pauzy by měl populární superhrdina dostat novou šanci.

Včera jsme se dočkali velkých zpráv se světa Spider-Mana. Velkým tématem jeho třetího filmu bude podle všeho propojení paralelních světů. To znamená návrat několika známých záporáků (Electro, Doctor Octopus) z minulosti, ale dokonce i předchozí představitelů Spider-Mana. Zdá se však, že tím to nekončí. Server Murphy‘s Multiverse s odkazem na několik zákulisních zdrojů tvrdí, že ve snímku by se měl objevit také Daredevil! Zprávu následně potvrdil server The Geeks World Wide, který předtím jako první přinesl zprávu o návratu Doctora Octopuse.

TGWW také tvrdí, že většina „hostů“ by v novém Spider-Manovi měla mít spíše roli. Murphy‘s Multiverse nicméně spekuluje, že by Daredevil mohl po zastávce ve Spider-Manovi dostat nový seriál. V roli se má vrátit Charlie Cox, který postavu ztvárnil ve třech sériích seriálu pro Netflix. Práva na Daredevila se z rukou Netflixu vrátila poměrně nedávno zpátky k Marvelu a od té doby fanoušci volají po tom, aby se slepý právních beze strachu opět vypravil na obrazovky. Iniciativu podporovali i herci ze seriálu. Teď to vypadá, že by se jim přání mohlo vyplnit.

Daredevil je populární komiksový hrdina, kterého v roce 1964 vymyslel Stan Lee. Klíčovým autorem, který pomáhal utvářet podobu postavy, tak jak ji známe dnes, byl také Frank Miller (autor Sin City, 300 nebo Návratu Temného rytíře). Daredevil vyrůstal v kriminalitou prorostlé čtvrti New Yorku známé jako Hell's Kitchen. Brzy se stal sirotkem a přišel při nehodě o zrak. Styk s vytékající chemikálií však zostřil všechny jeho další smysly a reflexy. Daredevil, občanským jménem Matt Murdoch“, byl vycvičený jako mistr bojových umění. Přes den bojuje se zločinem jako právník, po nocích osobně pronásleduje zločince Hell's Kitchen. Jeho klíčovými oponenty jsou mafiánský boss Kingpin a přesně mířící Bullseye. Postavu ve filmu z roku 2003 ztvárnil Ben Affleck, avšak tehdy šlo o značný průšvih. Daleko lépe si vedl seriál pro Netflix z let 2013-2015, kde postavu ztvárnil Charlie Cox. Na Netflixu měl Daredevil celkem tři řady a postava se objevila také v týmovce The Defenders.

Zdroje: Murphy's Universe, KC Walsh I, II

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest