Daredevil: Fanoušci požadují, aby se seriálová marvelovka vrátila na obrazovky

Daredevil: Fanoušci požadují, aby se seriálová marvelovka vrátila na obrazovky | Fandíme seriálům
Netflix / Marvel
Zobrazit dalších 9 obrázků
Práva k oblíbenému komiksovému hrdinovi opět přešla pod Marvel, čehož se velice rychle chytili diváci volající po nové řadě.

Na rozdíl od svého filmového univerza dosud komiksový gigant Marvel neměl extrémně velký úspěch na poli televize - dokázal nabídnout několik povedených projektů, obecně o ně však nebyl takový zájem jako u konkurenčního DC (což se však dost možná změní s novými minisériemi pro Disney+). Velkou výjimku však tvořily seriály s marveláckými hrdiny, které vznikaly pod hlavičkou Netflixu, zejména tedy výborně hodnocený Daredevil. Ten přišel hned se třemi velice úspěšnými řadami a dokázal si najít poměrně širokou fanouškovskou základnu. Ani to každopádně před dvěma lety neodvrátilo rozhodnutí Netflixu Daredevila, a spolu s ním i ostatní spojené seriály jako Punisher nebo Jessica Jones, zrušit.

M.O.D.O.K.: Co víme o novém marvelovském animáku o živoucím mozku
 

Přerušení oblíbených sérií dodnes bohužel nebylo pořádně vysvětleno. Co je však důležitější, nově začaly vyprchávat lhůty, ve kterých měl Marvel svázané ruce a "pouliční" hrdiny nemohl použít ve vlasrních projektech. S datem 29. 11. toto omezení padlo i u Daredevila a nevidomý hrdina tedy znovu přechází pod marvelácká křídla. To samozřejmě neznamená, že bude Marvel hned hledat způsob, jak ho co nejrychleji představit jako nového člena Avengers. Už nyní však velké množství fanoušků na sociálních sítích v rámci hashtagu #SaveDaredevil požaduje, aby studio povolilo produkci 4. sezóny.

K fanouškovským prosbám se během velice krátké chvíle již stihlo připojit hned několik herců, kteří se během let v Daredevilovi, nebo jiných seriálech od Marvelu, ukázali. Hashtag na sociálních sítích dosud podpořili například Vincent D'Onofrio (představitel populárního záporáka Kingpina) nebo Clark Gregg (agent Coulson z Avengers a Agentů S.H.I.E.L.D.). V návrat podle svého nového příspěvku očividně doufá také Deborah Ann Woll, která v Daredevilovi novinářku Karen Page.

Přáli byste si, aby se Daredevil vrátil na obrazovky? Napište nám do komentářů.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Tomas | 02.12.2020 17:08
Určitě vrátit jesicu, , iron fist, a samozřejmě daredevila nejlépe na Netflix ať se neměni herci !
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu