Poslední Marvel seriál mimo dominantní kontrolu Marvel Studios byl zrušený

Poslední Marvel seriál mimo dominantní kontrolu Marvel Studios byl zrušený | Fandíme seriálům
Hulu
Zobrazit dalších 16 obrázků
Helstrom se další série nedočká, všechny nové seriály od Marvelu budou nyní dostupné výhradně na Disney+.

Streamovací služba Hulu se rozhodla hned po první sérii zrušit mysteriózní komiksový seriál Helstrom. Série vycházela z komiksů od Marvelu a tvůrci se snažili přijít s temně pojatým seriálem, který se neštítí hororových prvků. Helstrom to měl paradoxně spočítané ještě před samotnou premiérou a nejspíš by ho zachránila pouze enormní sledovanost. Seriál byl totiž produkován zaniklou televizní jednotkou Marvel Television pod vedením Jepha Loeba, která měla na starosti například již ukončené Agenty S.H.E.I.L.D.u.

What If…?: Alternativní verze komiksového světa Marvelu má 1. trailer
 

Mnoho diváků nejspíš ani netušilo, že Helstrom je založený na komiksové sérii od Marvelu, jelikož v upoutávkách ani propagačních materiálech značka Marvelu nefigurovala. Hulu utnulo v nedávné době i hororový Castle Rock a seriálovou verzi romantiky Všechny moje lásky. Streamovací služba se aktuálně může opřít především o právě natáčenou čtvrtou sezónu Příběhu služebnice a chystané třetí sezony titulů Ramy, Shrill a The Orville.

Konkrétní důvody pro zrušení seriálu Hulu neuvádí. Helstroma zkritizovala valná většina recenzentů a průměrné hodnocení se na agregátoru Rotten Tomatoes usídlilo na 4.9/10. Běžní diváci taktéž nehýřili nadšením, o čemž napovídá například 63 % na ČSFD. Disney nyní má volné pole působení a všechny ohlášené Marvel seriály budou dostupné výhradně na Disney+.

Žena se zamilovala do zlého muže, bohužel si to uvědomila příliš pozdě a traumatická událost rodinu rozdělila. Její děti Daimon (Tom Austen) a Ana Helstrom (Sydney Lemmon) se musely se svým dětstvím vyrovnat velmi odlišným způsobem. Kvůli tomu se naprosto liší ve svých osobnostech a v pohledech na rodinné vazby. Sdílejí však jednu společnou věc, jejich otce, sériového vraha, od kterého zdědili dary a jedinečné schopnosti. Jako dospělí musejí překonat svůj komplikovaný vztah a využít talent k vystopování toho nejhoršího z lidstva.

Zdroj: Variety

Foto: Hulu

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest