The Book of Boba Fett: Potvrzený seriál s Boba Fettem slibuje zábavu z podsvětí

The Book of Boba Fett: Potvrzený seriál s Boba Fettem slibuje zábavu z podsvětí | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 12 obrázků
Po hostování v Mandalorianovi si navrátivší námezdní lovec odměn vysloužil vlastní sérii.

Článek obsahuje spoilery pro seriál Mandalorian.

V pátek si odbyla premiéru finální epizoda 2. řady The Mandaloriana nesoucí název The Rescue a přirozeně přinesla obrovskou řadu odhalení. O většině z nich však budeme bavit až v nadcházejících dnech, v tuto chvíli se zaměříme na čerstvě představený spin-off. Po velice emotivním zakončení se trpěliví diváci, kteří zhlédli celé závěrečné titulky, dočkali bonusové scény. A ta odhalila poměrně podstatnou novinku - Boba Fett (Temuera Morrison) se dočká svého vlastního seriálu.

Legendární námezdní lovec se poprvé (když nepočítáme vánoční speciál) objevil v Epizodě Impérium vrací úder, přičemž si posléze především díky svému zajímavému designu rychle získal celou řadu fanoušků. Jeho osud byl však původně zpečetěn velice brzy, a to na začátku Návratu Jediho, kde se Boba na Tatooine stal obětí písečného monstra zvaného Sarlacc. Nebo jsme si to tak alespoň dlouhou dobu mysleli. Naklonovaný syn Jango Fetta se totiž k velkému překvapení na pár vteřin ukázal v první epizodě nové série Mandaloriana a v plné parádě se předvedl hned o několik dílů později, kde rovněž znovu získal své ikonické brnění.

Spin-off s Ahsokou bude součástí provázaného seriálového světa Star Wars
 

“Znovuzrozeného” Bobu jsme následně mohli vídat i ve zbylých epizodách letošní sezóny, v samotném finále se však mihl pouze krátce. Tedy až do zmíněné chvíle, kdy skončily závěrečné titulky. V potitulkové scéně jsme mohli vidět, jak se Boba spolu se svou spolubojovníci Fennec Shand (Ming-Na Wen) vrátil na Tatooine do bývalého paláce Jabby Hutta. Po smrti odporného kriminálního bosse v Návratu Jediho se jeho místa ujal jeho bývalý pobočník Bib Fortuna, kterého Boba poměrně rychle poslal do věčných lovišť a ujal se Jabbova “trůnu”. 

Celá sekvence byla zakončena oznámením zbrusu nového spin-offu nesoucího název The Book of Boba Fett. O Fettově vlastní sérii se spekulovalo už dříve, nyní jsme se však dočkali oficiálního potvrzení. A spolu s názvem jsme se rovněž dozvěděli, na kdy se na nový seriál (nebo přinejmenším nový film) můžeme těšit. Na Disney+ dorazí už poměrně brzy, a to sice v prosinci 2021, tedy v podobné době, jako 3. řada Mandaloriana a další spin-off s Ahsokou Tano. Další detaily bohužel odhaleny nebyly. Dá se však celkem dobře předpokládat, že se v příběhu Boba ujme velení zbytku Jabbova kriminálního světa a potenciálně se ho bude snažit dále rozšířit.

Oznámení seriálu je překvapivé zejména z toho důvodu, že vůbec nebyl zmíněn po boku desítky dalších projektů ze světa Star Wars na nedávné prezentaci Disneyho pro investory. Je však očividné, že si chtěli toto oznámení nechat tvůrci Mandaloriana pro sebe jako překvapení.

Co na nový seriál (případně film) a samotné finále Mandaloriana říkáte? Napište nám do komentářů. Níže si můžete pustit teaser na novou epizodu Mandaloriana a v galerii najdete oficiální artworky k předposlední epizodě The Believer.
 

Zdroje a foto: Lucasfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest