Bleskovky: Animovaná série se Snoop Doggem, vesmírné hrozby a další nové seriály

Bleskovky: Animovaná série se Snoop Doggem, vesmírné hrozby a další nové seriály | Fandíme seriálům
20th Century-Fox Television, Warner Bros., FOX Network
Zobrazit dalších 9 obrázků
Seriál podle velkolepého románu Šantaram našel svého šéfa, do televize míří nové zpracování Defoa nebo ženský box z 18. století.

Bleskovky je rubrika určená kratším zprávám a zajímavostem, které neplní titulní stránky, ale zaslouží si svůj prostor.

Oaklandia

Amazon chystá animovaný seriál Oaklandia, jehož výkonnými producenty jsou rapper Snoop Dogg, herec Vince Vaughn, scenárista Daniel Dominguez (Šest pěstí) a herec Chris Powell (Ted Lasso). Animovaná série pro dospělé se bude odehrávat ve městě Oaklandia v Kalifornii a scénář napíše Daniel Dominguez. Snoop Dogg je výkonným producentem a nadabuje jednu z hlavních postav. Dabing si známý devětačtyřicetiletý rapper vyzkoušel u seriálů The Cleveland Show, Vtipálkové Crank Yankers a naposledy v celovečeráku SpongeBob ve filmu: Houba na útěku.

Utopia Falls: V bizarní dystopické sci-fi se společnost točí kolem taneční soutěže
 

Killers Of The Cosmos

Irský herec Aidan Gillen známý ze sérií Hra o trůny a Projekt Modrá kniha si vyhlédl nový televizní počin. Ambiciózní seriál zkombinuje dokumentární žánr s dramatem a bude uveden na mutaci stanice Discovery zaměřené na vědu. Gillen se zhostí role detektiva zkoumajícího nebezpečné jevy ve vesmíru. Série vzniká pod pracovním názvem Killers Of The Cosmos. Discovery zatím ohlášení seriálu blíže nekomentovalo, ale předpokládá se, že premiéra proběhne v roce 2022.

HBO
Aidan Gillen

Šantaram

O seriálové adaptaci populárního románu Šantaram o uprchlém vězni, který se skrývá v indickém podsvětí, jsme vás informovali již předloni na podzim. Od začátku víme, že seriál vzniká na streamovací službě Apple TV+ a hlavní role se zhostí Charlie Hunnam. Nyní Apple konečně ohlásil i jméno showrunnera. O adaptaci se postará Steve Lightfoot, jenž produkčně zaštítil seriály Narcos, Punisher či Hannibal. Vyjma Hunnama se zatím obsazení Šantaramu rozrostlo pouze o francouzskou herečku Antonii Desplat (Durrellovi).

Independent Television
Antonia Desplat

Voyage To The Bottom Of The Sea, Championess a Roxana

Tvůrci seriálu Španělská princezna Emma Frost a Matthew Graham se spojili s produkční společností Legendary Entertainment a společně spustili novou produkční společnost Watford & Essex, která již oznámila několik seriálových projektů. Jednou z novinek je nová verze dobrodružné sci-fi série z 60. let Voyage to the Bottom of the Sea. O scénář se postarají Chris Lunt (Diavoli) a Michael Walker (Mladý Wallander). Dalším oznámeným projektem je Championess. Série bude adaptací dosud nevydaného grafického románu z dílny Legendary Comics o boxerce z 18. století. Třetí nejzajímavější ohlášenou novinkou je Roxana, jež se inspiruje románem Lady Roxana od Daniela Defoea. Roxana je prozatím stručně popisována jako temné a vtipné podobenství o ženské identitě.

Zdroj: Deadline I, II, III, Variety

Foto: 20th Century-Fox Television, Warner Bros., FOX Network

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest