Šantaram: Chystá se seriálová adaptace populárního románu o uprchlém vězni, který se skrývá v indickém podsvětí

Šantaram: Chystá se seriálová adaptace populárního románu o uprchlém vězni, který se skrývá v indickém podsvětí | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Charlie Hunnam se vrací na televizní obrazovky v dlouho očekávané adaptaci.

Hvězda seriálu Zákon gangu si vyhlédla další seriál. Charlie Hunnam se po neúspěšných snímcích Král Artuš: Legenda o meči a remaku Motýlka opět vrátí na televizní obrazovky a to v seriálové adaptaci románu Šantaram, která vzniká na streamovací službě Apple TV+. Román od Gregoryho Davida Robertse vypráví příběh trestance Lima (Charlie Hunnam), který uteče z Australského vězení do Bombaje. Odtržen od rodiny a přátel nachází nový domov v indických slumech, barech a bombajském podsvětí.

Mosquito Coast: Justin Theroux si zahraje hlavní roli v seriálu od autora Luthera
 

Scénář k první desetidílné sérii napíše autor filmů Špinavý trik a Hrdinové ohně Eric Warren Singer. První dvě epizody zrežíruje Justin Kurzel, který projekt produkuje spolu se Singerem a bývalým showrunnerem seriálu Živí mrtví: Počátek konce Davem Ericksonem. Produkce započne v říjnu a bude se natáčet v Austrálii a Indii.

Knižní předloha z roku 2003 byla přeložena do 39 jazyků a vydána ve 42 zemích. Celkem se prodalo přes šest milionu výtisků. O adaptaci se vyskytly zmínky v posledních letech již několikrát. Nejblíže k realizaci bylo studio Warner Bros. spolu s produkční společností Johnyho Deppa Inifinitum Nihil. V roce 2013 přivedl Johny Depp k projektu Joela Edgertona, jenž se měl zhostit titulní role. Snímek se ovšem realizace dodnes nedočkal.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu