Mandalorian: Navazující seriály se vydají do různých časových rovin

Mandalorian: Navazující seriály se vydají do různých časových rovin | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 9 obrázků
Pedro Pascal o sundavání helmy a jak by mohl vypadat příběh samostatného seriálu s Ahsokou Tano.

The Mandalorian v minulém roce přišel s velice povedenou druhou řadou a na Star Wars nebývale emotivní závěrečnou epizodou, která mohla v mnoha směrech pro chválenou show působit jako definitivní konec. Vzhledem k obrovskému úspěchu seriálu však není žádným překvapením, že byla nedávno ohlášena i třetí sezóna, která navíc pomůže nastartovat propojené seriálové univerzum. Tvůrci z Lucasfilmu se inspirovali u sesterského Marvelu a nový vesmír bude pod svými křídly zahrnovat hned několik projektů, které by nakonec měly vyústit v grandiozní finále.

Na podobu vznikajícího vesmíru byl v nedávném rozhovoru se serverem IndieWire dotázán Pedro Pascal, představitel hlavního hrdiny Mandaloriana. Herec se bohužel o moc detailů nepodělil. Prohlásil, že celkový plán zná, nemůže ho však prozradit. Můžeme se však údajně těšit na nemalý počet překvapení a několik různých časových linek.

Obi-Wan Kenobi: Fotografie ukazují obří kulisy mimozemské vesničky
 

Přímo ve třetí řadě Mandaloriana pak podle všeho v mnohem větší míře uvidíme hercův obličej. Ústřední hrdina Din Djarin dosud po naprostou většinu seriálu schovával svou identitu pod přilbicí, kterou však již ve druhé sérii začal častěji sundávat. Jak poznamenává samotný Pascal, naposledy se tak stalo ve finální epizodě v místnosti plné lidí, takže nevíme, jak postava vlastně skončí. Pohrávání si s odhalováním tváře herce údajně obecně fascinuje.

Kromě pokračování Mandaloriana bude chystané univerzum tvořit několik nových seriálů, mezi kterými pravděpodobně nejvíce vystupuje samostatný projekt s Ahsokou Tano. Mezi fanoušky velice oblíbená postava si odbyla svou premiéru v animované podobě ve filmu a navazujícím seriálu Klonové války, v druhé sezóně Mandaloriana se však vůbec poprvé objevila ve své hrané verzi s tváří Rosario Dawson. Přestože dosud není jisté, kdy se seriálu dočkáme, už nyní se objevují první zvěsti prozrazující příběhové detaily.

Podle nových, nutno říci že neoficiálních, informací bude Ahsoka navazovat přímo na události 13. kapitoly Mandaloriana s podtitulem The Jedi. Hrdinka se vydá hledat velkoadmirála Thrawna, ústředního záporáka animovaného seriálu Star Wars: Povstalci, který na konci série zmizel spolu s hlavním hrdinou Ezrou Bridgerem do neznámých koutů galaxie. O velké překvapení se nejedná, tato dějová linka byla naznačována už přímo ve finále animáku. 

Zajímavé je každopádně, že se hlavní tvůrci Star Wars seriálů Dave Filoni a Jon Favreau pro hraný seriál údajně rozhodli využít scénáře, které byly původně vytvořeny pro pokračování Povstalců. Kromě Ezry a Thrawna bychom se pak měli rovněž dočkat hrané verze další animované hrdinky, Mandalorianky Sabine Wren.

V galerii najdete mimo jiné vtipnou fotku z natáčení Mandaloriana se skupinou mandalorianských bojovníků Nite Owls pod vedením Bo-Katan Kryze (Katee Sackhoff), kterou na sociálních sítích sdílel herec Simon Kassianides.

Foto: Lucasfilm

Zdroje: IndieWireKessel Run Transmissions

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest