Superman & Lois: Trailer láká na premiéru nového komiksového seriálu

Superman & Lois: Trailer láká na premiéru nového komiksového seriálu | Fandíme seriálům
The CW
Zobrazit dalších 6 obrázků
Kvůli Supermanovi se odkládá premiéra 7. řady The Flashe a kvůli pandemii letos v Arrowverse nemáme čekat crossovery.

23. 2. bude mít premiéru nový seriál z komiksového světa „Arrowverse“ - Superman & Lois. Jak napovídá název, hrdiny se stanou Clark Kent (Tyler Hoechlin) a Lois Lane (Elizabeth Tulloch). Jde o již sedmý seriál z provázaného světa, který v roce 2012 započal Arrow, který byl zároveň v loňském roce ukončený. Oba dva ústřední hrdinové se poprvé představili v seriálu Supergirl jako vedlejší postavy a posléze hostovali ve většině ostatních seriálů z Arrowverse. Teď tedy dostávají vlastní show.

V Superman and Lois bude Clark Kent (Hoechlin) vychovávat své dva syny Jonathana Kenta (Jordan Elsass) a Jordana Kenta (Alexander Garfin) spolu s životní láskou Lois Lane (Tulloch). Seriál se odehrává v Supermanově rodném městě Smallville a bude sledovat Clarka a Lois, zatímco čelí novým výzvám coby pracující rodiče v současné společnosti. Z nově zveřejněného traileru je patrné, že synové dost dlouho nevěděli o tom, že tatínek je Superman, tak uvidíme, zda tajnústkářství a lži zasejí do rodiny nesvár. V minulých zpracováních Supermana, když Clark svoji identitu tajil, tak to většinou vedlo k potížím

Vyjma výše uvedených v novince hrají Emmanuelle Chriqui (Smrtící virus) jako Lana Lang, dále Erik Valdez (Graceland), Inde Navarrette (Proč? 13x proto), Dylan Walsh (Zprávař: Příběh Rona Burgundyho) a Wolé Parks (Fotbalový talent). Objevit by se také měl opět David Ramsey jako John Diggle ze seriálu Arrow. Za seriálem stojí dvojice scenáristů Todd Helbing (Flash) a Greg Berlanti (Everwood).

Seriál bude mít devadesátiminutovou premiéru, kvůli které se odsouvá premiéra 7. řady The Flashe. Ten měl být uvedený taktéž 23. února, ale kvůli prodlouženému pilotnímu dílu Supermana a Lois na něj v daný večer nebude čas. Od 2. března budou oba seriály vysílány v jeden večer společně. Bohužel, kvůli pandemii letos fanoušci nemají čekat crossoverové epizody, protože kvůli hygienickým opatřením není možné míchat personál jednotlivých seriálů. V plánu byl crossover Supermana a Lois s Batwoman a také se Supergirl. Z toho letos bohužel nic nebude. Všechny ostatní seriály ze světa Arrowverse jsou dostupné na Netflixu či na HBO Go, předpokládáme tedy, že u Supermana a Lois tomu bude také tak.

Foto: The CW

Zdroje: TV Line, TV Line II,

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest