Arrow: Zrodil konec seriálu ještě většího superhrdinu?

Arrow: Zrodil konec seriálu ještě většího superhrdinu? | Fandíme seriálům
The CW
Zobrazit dalších 45 obrázků
A vrátí se ještě někdy Oliver do Arrowverse třeba alespoň na otočku ve formě camea?

Minulý týden skončil osmou sérií dlouholetý a mezi diváky oblíbený seriál Arrow stanice CW. Neobvyklé na jeho finále bylo to, že se ho nedožila titulní postava a zároveň protagonista celého seriálu Olivera Quenna (Stephen Amell). Ten totiž položil svůj život během předcházejícího crossoveru Crisis on Infinite Earths, který se odehrával napříč superhrdinskými seriály z televizního universa Arrowverse a protnuly se v něm osudy celé řady postavy. Sám Arrow se v jeho průběhu stal takzvaným Spectrem. To bylo zajímavé tvůrčí rozhodnutí, jelikož v komiksech byl na čas Spectrem Green Lantern, ale ne Arrow.

To je ještě zajímavější po zhlédnutí konce seriálu. V něm diváci mohli vidět, jak se John Diggle/Spartan připravoval na stěhování do města Metropolis a nedaleko něho spadl meteorit. Když ho šel následně prozkoumat, tak objevil tajemnou krabičku, z které po otevření vyzařovalo zelené světlo. Fanoušci tak nyní na základě této scény začali spekulovat, že Diggle se po skončení Arrowa stane Green Lanternem. Jeho představitel, herec David Ramsey, se k situaci vyjádřil před časem během novinářské konference. „Nevím, co to znamená. Ale jde do Metropolis a má zelenou krabičku. Věřte, nebo ne, ale uvidíme. Zjistíme, o co jde,“ řekl Ramsey.

V jiném rozhovoru naznačil, že vyjednávání s vedením DC byla složitá a není vyloučené, že stále ještě není kompletně domluvené, zda a jak se nakonec Green Lantern skutečně v Arrowverse objeví. Náznak ve finální epizodě Arrowa to potenciálně umožňuje, ale zároveň jednoznačně nepotvrzuje, takže pokud se DC rozhodne s Green Lanternem naložit nějak jinak (například se na něj soustředit pouze v rámci chystané série pro HBO Max), ta možnost tu je.

A jaká je budoucnost samotného Arrowa? Je vůbec nějaká šance, že se tato postava ještě někdy vrátí? Podle výkonného producenta celého seriálového světa Arrowverse Marca Guggenheima by nějaké Oliverovo budoucí znovuobjevení se či cameo záleželo na tom, jak by ho vůbec přivedli zpátky a kdy by tak učinili. „…pokud bychom ho přivedli nazpátek třeba během premiéry sedmé řady Flashe, asi by to snížilo dojem celé události,“ vysvětlil Guggenheim.

Pro připomenutí si níže můžete pustit krátké promo závěrečné epizody Arrowa. V galerii pak najdete fotky ze seriálu.

Zdroje: TVLine I, II, Deadline, TV Guide, foto: CW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu