Crisis on Infinite Earths: Dočkáme se smrti jednoho z hlavních hrdinů?

Crisis on Infinite Earths: Dočkáme se smrti jednoho z hlavních hrdinů? | Fandíme seriálům
Zobrazit další 2 obrázky
Ani oběť jednoho z parťáků zřejmě nepomůže, jak naznačuje šéf seriálu.

Letos odstartuje zatím největší crossover seriálů z Arrowverse pojmenovaný Crisis on Infinite Earths, bude obsahovat pět epizod a poprvé se objeví také postavy z Black Lightning.

Crisis on Infinite Earths: Dosud největší cross-over ve světě Arrowverse se představuje
 

Jak víme z minulosti (ze samotných seriálů z Arrowverse i z komiksu), tak během zápletky Crisis on Infinite Earths zemřou Flash a Supergirl. To naznačila i Kniha osudu, do které nahlédl také Green Arrow. Ovšem, Oliver Queen/Green Arrow se rozhodl "obětovat", jít s postavou jménem Monitor bez ohledu na to, že to mělo znamenat jeho smrt. Odešel s tím vědomím, že by to mělo zabránit smrti Flashe a Supergirl. 

Podle vyjádření showrunnera Flashe Erica Wallace tomu ale tak nebude:

"Ukázalo se, že Crisis je nejlepší věcí, která se mohla přihodit... Flashovi, protože kvůli tomu jsou některé věci více naléhavé. Víme, že 10. prosince 2019 Flash zemře... Nežertujeme. Monitor se svým proslovem požene [postavy] do extrému, kdy se budou muset rozhodnout, zda budou bojovat nebo přijmou nadcházející krizi. V každé epizodě této řady [Flashe]... to bude o tom, zda 'přijmu smrt nebo proti ní budu bojovat'" 

Jak možná víte 10.12. bude mít premiéru epizoda Flashe, které bude součástí crossoveru Crisis on Infinite Earths. Můžeme tak očekávat, že bez ohledu na oběť Green Arrowa Flash (a možná i Supergirl) zemře. 

V komiksu se takhle dvojice obětovala, aby zastavila extrémně nebezpečného záporáka jménem Anti-Monitor. Ten bude k vidění i v seriálovém crossoveru v podání LaMonicy Garretta, ale samozřejmě je otázkou, jak moc se budou tvůrci držet předlohy. Z minulých crossoverů víme, že se nebojí výrazně odklonit. Nicméně, v tomto případě to vypadá, že by se Flash a Supergirl mohli obětovat, ale je více méně jasné, že to nebude jejich definitivní konec s ohledem na to, že oba seriály generují dobrá čísla sledovanosti a tak jim zřejmě nehrozí zrušení. Na rozdíl od Arrowa, který se letos 15.10. dočká startu poslední série.

Zdroj: CBR

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu