Flash: Fotografie ze šesté řady naznačují, že se z Barryho stane Negative Flash

Flash: Fotografie ze šesté řady naznačují, že se z Barryho stane Negative Flash | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Natáčení ve Vancouveru ukazuje Barryho, jak ho neznáme.

Šestá řada Flashe odstartuje 8. 10. Asi nejvíce pozornosti zatím přitahují informace o chystaném velkolepém crossoveru Crisis on Infinite Earths. Teď se ale objevily snímky z natáčení šesté řady Flashe, které probíhá ve Vancouveru. Uniklé záběry způsobily velmi slušný poprask. 

Flash zažívá krizi v upoutávce k 6. sérii
 

Zdá se totiž, že by se Barry Allen / Flash mohl změnit v takzvaného Negative Flashe. Fotky mají údajně ukazovat natáčení osmé epizody šesté řady nazvané The Last Temptation of Barry Allen, Part 2 a skutečně se zdá, že jde o postavu Negative Flashe. 

Tahle verze Barryho se v komiksech objevila poprvé teprve v roce 2017 a vznikla tak, že Reverse-Flash (vrátil se v páté řadě) uvěznil Barryho v takzvané Negative Speed Force. Z Flashe se tak stal Negative Flash, který čerpal sílu z Negative Speed Force. Kvůli tomu se Barry stal temnějším a "drsnějším" Flashem. Spojení s Negative Speed Force je totiž velmi nebezpečné, může pohltit každého rychlíka, který s ní přijde do styku.

Samotné fotky se strhaným Flashem samozřejmě nemusí být potvrzením příchodu Negative Flashe, nicméně už delší dobu víme, že záporákem šesté řady bude doktor Ramsey Rossi / Bloodwork (Sendhil Ramamurthy) a ten se v komiksem ukázal přesně v době, kdy se z Barryho stal Negative Flash. Zdá se tak, že všechny indicie nasvědčují tomu, že se Negative Flashe opravdu dočkáme. 

Zdroj: Hollywoodnorth

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu