Podvodnice se vydávala za herečku Lili Reinhart ze seriálu Riverdale a poskytovala místo ní rozhovory

Podvodnice se vydávala za herečku Lili Reinhart ze seriálu Riverdale a poskytovala místo ní rozhovory | Fandíme seriálům
The CW
Zobrazit dalších 11 obrázků
Někdo se vydával za herečku Lili Reinhart a dával namísto ní rozhovory, jak k něčemu takovému došlo?

Představitelka Betty Cooper ze seriálu Riverdale Lili Reinhart zažila před pár dny podivný incident. Herečka zaznamenala na serveru magazínu Seventeen rozhovor se svojí osobou, aniž by se rozhovoru účastnila. Očividně se za Lili Reinhart někdo vydával a poskytl namísto ní dvojici interview pro Seventeen a bulvární magazín Daily Express. Oba rozhovory byly vedeny online, díky čemuž bylo pro podvodnici zřejmě snazší autory rozhovorů zmást. V době psaní článku zatím totožnost podvodnice není známa.

Skeet Ulrich opouští Riverdale, seriál už ho nudil
 

Lili Reinhart na incident poukázala na svém Instagramu ve Stories: „Z nějakého bizarního důvodu se za mě někdo vydával v rozhovoru pro Seventeen. Nic nevhodného nebylo řečeno, ale nebyla to moje slova, a tak chci uvést situaci na pravou míru.“ Její Stories za u dobu již exspirovalo, ale jeho podobu si můžete prohlédnout níže. Krátce na to vydal inkriminovaný server omluvné prohlášení na svém Twitteru: „Před krátkou dobou jsme zveřejnili článek s informacemi, o nichž jsme se domnívali, že jsou od Lili Reinhart. Bylo nám však oznámeno, že osoba, která nás kontaktovala, byla ve skutečnosti podvodnice a neměla žádnou spojitost s hvězdou z Riverdale. Chceme se tímto Lili a jejím fanouškům za tuto nešťastnou situaci upřímně omluvit.

Ukázalo se, že stejná osoba s vydávala nejenom za Reinhart, ale i za její propagačního agentku, která dopředu rozhovory domluvila. Seventeen po zjištění článek stáhl a uvedl prohlášení, ve kterém na sebe vzal plnou odpovědnost a sdělil čtanářům, že budou více kontrolovat redakční a ověřovací práci, aby zajistili, že se podobná situace již nebude opakovat. Stejně jak Seventeen se zachoval i Daily Express a okamžitě po zjištění rozhovor stáhl. Redaktor Daily Express Lucas-Hill Paul vydal následující prohlášení: „Bylo mi oznámeno, že rozhovor s Lili Reinhart, byl falešný a že se někdo vydával za Lili a její propagační agentku. Jsem v rozpacích a znepokojen.  Upřímně se omlouvám každému, kdo byl tímto článkem uveden v omyl.

Níže se můžete podívat na upoutávku k nadcházející druhé epizodě páté série Riverdale

Zdroj: FOX News

Foto: The CW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest