Batman: Proslýchá se, že fanoušky milovaný animovaný seriál dostane pokračování

Batman: Proslýchá se, že fanoušky milovaný animovaný seriál dostane pokračování | Fandíme seriálům
Warner Bros. Television
Zobrazit dalších 13 obrázků
Animovaný seriál s Batmanem z 90. let se možná dočká pokračování na HBO Max.

Animovaný seriál Batman, v originále Batman: The Animated Series, běžel na stanici FOX Kids v letech 1992 až 1995 a dodnes se těší velké přízni fanoušků. Seriál se zaměřil na hrdinské činy Batmana a jeho tažení proti bezpráví ve zločinem ovládaném Gotham City. V Hollywoodu se momentálně proslýchá, že streamovací služba HBO Max chystá pokračování této animované série. Alespoň dle zdrojů režiséra a komiksového autora Kevina Smithe a jeho spolumoderátora podcastu Fatman Beyond Marca Bernardina.

What If…?: Alternativní verze komiksového světa Marvelu má 1. trailer
 

Říká se, že HBO Max plánuje navázat na Batman: The Animated Series,“ řekl v podcastu Bernardin nadšeně vypadajícímu Smithovi, který se ozval s tím, že podobnou fámu slyšel před měsícem od velmi spolehlivého zdroje. Smith na pokračování animovaného Batmana reagoval slovy: „Nemyslím si, že to je jen vymyšlená fáma. Nevsadil bych si na to, kdy pokračování seriálu přijde, ale je zřejmé, že o tom u HBO Max přemýšlejí a že je jen otázka času než se pokračování dočkáme. V animovaném seriálu mají tvůrci tu výhodu, že se nemusí zaobírat vysvětlováním. Klidně to můžou pojmout jako přímé pokračování a hned se vrátit do známého komiksového světa k těmto úžasným příběhům.

Pořád se jedná pouze o nepotvrzené zvěsti, ovšem pro HBO Max by dával takovýto projekt smysl. Již nyní je na této platformě dostupná animovaná Harley Quinn, která se těší velké přízni fanoušků. Navíc komiksům od DC se sice aktuálně příliš nedaří v hrané podobě, samozřejmě narážím na pošramocené budování světa DCEU v čele s problematickou Justice League, ale na poli animovaných filmů nemá DC konkurenci. Byl to právě animovaný seriál Batman, kde se coby hlasy Batmana a Jokera představili Kevin Conroy a Mark Hamill, kteří své ikonické dabingové role několikrát zopakovali v animovaných filmech a počítačových hrách.

Níže si můžete skvělý animovaný seriál připomenout upřímným trailerem od Screen Junkies

Zdroj: ComingSoon

Foto: Warner Bros. Television

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest