Invincible: První ukázka z nové superhrdinské série od tvůrce Živých mrtvých

Invincible: První ukázka z nové superhrdinské série od tvůrce Živých mrtvých | Fandíme seriálům
Amazon Prime
Zobrazit dalších 12 obrázků
Animovaný komiksový seriál od autora Živých mrtvých se představuje v první upoutávce.

Komiksová série Invincible od Image Comics se 26. 3. představí v animovaném seriálu pro dospělé na platformě Amazon Prime. Původní komiks vytvořil autor komiksové série Živých mrtvých Robert Kirkman spolu s ilustrátory Corym Walkerem (Spider-Man Unlimited) a Ryanem Ottleym (The Amazing Spider-Man). Kirkman na Invincible dohlíží z pozice showrunnera. Hlavním hrdinou seriálu je sedmnáctiletý Mark Grayson, který je stejný jako všichni ostatní v jeho věku, kromě faktu, že jeho otec Omni-Man je nejmocnější superhrdina na planetě. Mark rozvíjí své vlastní superschopnosti a začíná zjišťovat, že odkaz jeho otce nemusí být tak hrdinský, jak se na první pohled zdá.

Batman: Proslýchá se, že fanoušky milovaný animovaný seriál dostane pokračování
 

O režii všech osmi epizod první série se postaral Jeff Allen, který natočil animované komiksové seriály Dokonalý Spiderman a Avengers – Sjednocení. Sedmnáctiletého hrdinu namluvil korejský herec Steven Yeun (Minari, Okja) a dabingu jeho otce Omni-Mana se ujal J. K. Simmons (Whiplash). Dále v seriálu uslyšíme hlasy Setha Rogena, Waltona Gogginse, Marka HamillaSandry Oh (Na mušce), Zazie Beetz (Deadpool 2) či Jasona Mantzoukase (John Wick 3).

První tři epizody budou dostupné na Amazon Prime od pátku 26. 3., zbylých pět dílů si odbyde premiéru v klasických týdenních intervalech. Amazon zatím nevydal plnohodnotný trailer, ale pouze klip se scénou, ve které Mark mluví se svým otcem o jeho pochybách stát se superhrdinou. Diváci si tak alespoň mohou udělat představu o vizuální podobě a o ústředním hrdinovi. Předpokládáme, že klasický trailer vyjde do konce února.

Vyjma seriálu se chystá i filmová verze komiksu Invincible. Film připravuje studio Universal a o scénář se postarají spolutvůrci drsného komiksového seriálu The Boys Seth Rogen a Evan Goldberg. Serveru Entertainment Weekly autor předlohy Robert Kirkman potvrdil, že se celovečerní hraná verze stále chystá a že je projekt zatím v raných fázích vývoje. Dále Kirkman uvedl, že seriál od Amazonu nijak s filmem nesouvisí a jedná se o oddělené projekty i přesto, že vycházejí ze stejné komiksové série.

V galerii si můžete prohlédnout oficiální plakát a screeny ze zmíněného klipu.

Zdroj: Slashfilm, EW

Foto: Amazon Prime

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest