Marvel Studios’ Assembled: Dokumentární série ukáže, jak se natáčela WandaVision a další komiksovky

Marvel Studios’ Assembled: Dokumentární série ukáže, jak se natáčela WandaVision a další komiksovky | Fandíme seriálům
Disney
Zobrazit dalších 7 obrázků
Disney brzy spustí novou dokumentární sérii, která představí divákům, jak probíhalo natáčení jejich oblíbených filmů a seriálů ze světa MCU.

Disney+ aktuálně zažívá své dosud nejlepší období. Druhá řada Mandaloriana se během listopadu a prosince umisťovala ne předních příčkách výčtů nejsledovanějších seriálů, o Vánocích si Disney získal diváky pixarovkou Duše a od poloviny ledna drtí konkurenci ve sledovanosti s první oficiální minisérii z komiksového světa MCU. Na diváky čekají v následujících týdnech poslední tři epizody WandaVision. Dva týdny po konci této komiksové události se na Disney+ představí další marvelácká minisérie, The Falcon and the Winter Soldier. Pokud jste si mysleli, že Disney nechá dvoutýdenní komiksovou odmlku bez povšimnutí, tak jste byli na omylu.

Kdy Disney překoná Netflix a stane se králem streamovacích služeb?
 

Disney si na toto období připravil dokumentární sérii Marvel Studios’ Assembled, jež bude souborem různých dokumentů o natáčení jak seriálů, tak filmů ze světa MCU. První díl Assembled nahlédne za oponu produkce WandaVision a přinese vyjádření k minisérii jak od samotného tvůrčího týmu, tak ústředních hereckých představitelů. První díl s podtitulem The Making of WandaVision uvede Disney+ 12. 3.

Marvel Studios’ Assembled naváže na předchozí dokumentární série o natáčení Disneyho opusů, jako Inside Pixar, Disney Gallery: The Mandalorian či lednové Marvel Studios: Legends. Legends mimochodem budou pokračovat a před premiérou The Falcon and The Winter Soldier připomenou dosavadní osudy Falcona, Winter Soldiera, Sharon Carter a barona Zema. Disney se obecně zřejmě snaží přinést fanouškům podobný bonusový zážitek, jaký měli při koupi Blu-ray nosičů. Níže se můžete podívat na upoutávku k březnové nadílce na Disney+.

Zdroj: Marvel

Foto: Disney+

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest