Star Wars: Obi-Wan Kenobi: Nabité obsazení odhaleno, vracejí se známé postavy

Star Wars: Obi-Wan Kenobi: Nabité obsazení odhaleno, vracejí se známé postavy | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 13 obrázků
Natáčení nové série s Ewanem McGregorem v hlavní roli se blíží, Lucasfilm představil široký seznam herců.

Lucasfilm oznámil, že natáčení minisérie Star Wars: Obi-Wan Kenobi začne v dubnu a při té příležitosti odhalil rozsáhlé herecké obsazení. To je plné jmen, která příjemně potěší nejen fanoušky filmů a seriálů, ale i přímo fanoušky Hvězdných válek.

Návrat Ewana McGregora v roli Obi-Wana a Haydena Christensena v roli Darth Vadera už je znám delší dobu. Čerstvě ale bylo potvrzeno také to, že uvidíme Joela Edgertona v roli strýčka Owena a Bonnie Piesse jako tetu Beru! Postavy jsme poprvé poznali v podání Phila Browna a Shelagh Fraser v Epizodě IV, Edgerton s Piesse je nakrátko ztvárnili v prequelové Epizodě III. Teď by oba mohli dostat více prostoru. Kvůli jejich přítomnosti také působí čím dál pravděpodobněji, že potkáme mladého Luka Skywalkera.

Obsazení Indiry Varma už se dostalo na veřejnost před časem, ale zbytek ansámblu není o nic méně zajímavý. V zatím blíže neurčených rolích vystoupí Moses Ingram (Dámský gambit), Kumail Nanjiani (Silicon Valley, Eternals), Rupert Friend (Ve jménu vlasti, Hitman: Agent 47), O’Shea Jackson Jr. (Straight Outta Compton, Godzilla II: Král monster), Sung Kang (Rychle a zběsile), Simone Kessell (Terra Nova) a trochu překvapivě Benny Safdie, příležitostný herec, jenž je známý hlavně jako režisér (Dobrý časy, Drahokam). V galerii najdete oficiálně zveřejněné fotografie obsazení.

Disney+ Obi-Wana Kenobiho označuje jako „special event series“, lze tedy odtušit, že jde o jednorázovou minisérii, ne o první řadu seriálu. Příběh začíná 10 let po dramatických událostech Pomsty Sithů, kdy Obi-Wan zažil svou největší životní prohru, když byl přímým účastníkem pádu svého nejlepšího přítele a žáka Anakina Sykwalkera. Klíčovými tvůrčími osobnostmi jsou scenárista Joby Harold (Král Artuš: Legenda o meči, Army of the Dead) a režisérka Deborah Chow (The Mandalorian). Z termínu natáčení můžeme usuzovat, že Obi-Wana uvidíme na Disney+ příští rok.

Foto a podklady: Lucasfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest