Obi-Wan Kenobi: Star Wars si sáhly pro další posilu do Hry o trůny

Obi-Wan Kenobi: Star Wars si sáhly pro další posilu do Hry o trůny | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 8 obrázků
Vzpomínáme na nejvýraznější herecké osobnosti, které už podobnou dvojí šichtu mají za sebou.

Aktuálně Lucasfilm v Los Angeles natáčí sérii The Book of Boba Fett, spin-off The Mandaloriana s Boba Fettem a (Temuera Morrison) a Fennec Shand (Ming-Na Wen) v centru pozornosti. Až série ateliéry vyklidí, nastěhuje se do nich na konci jara Obi-Wan Kenobi. Ten ještě před začátkem produkce potřebuje doplnit obsazení, tak se snad v nadcházejících měsících můžeme těšit na řadu zajímavých castingových zpráv. Podle té aktuální byla do zatím blíže nespecifikované role obsazena Indira Varma. Tu můžete znát ze seriálů Řím, Luther nebo Carnival Row, ale především ze Hry o trůny, kde ztvárnila Ellarii Sand. Varma je už několikátou herečkou, která ze Hry o trůny přešla do Star Wars, v minulosti už se v předaleké Galaxii ukázali Pedro Pascal, Gwendoline Christie, Max von Sydow, Jessica Henwick nebo Emilia Clarke.

O sérii Obi-Wan Kenobi zatím víme tolik, že je zasazená mezi události Epizod III a IV a soustředí se na dobu, kterou dle našich dosavadních znalostí Obi-Wan strávil na planetě Tatooine, aby tam zpovzdálí dohlížel na bezpečí mladého Luka Skywalkera. V hlavní roli se vrací Ewan McGregor, jenž roli ztvárnil v prequelové trilogii. Obsazení doplňuje Hayden Christensen, jenž se vrací jako Anakin Skywalker/Darth Vader. Režíruje Deborah Chow, jež je zodpovědná za několik epizod The Mandaloriana.

V galerii si můžete připomenout ty nejvýraznější herecké osobnosti, které zakusily jak Star Wars, tak Hru o trůny.

Foto: Lucasfilm

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Mysule | 03.03.2021 19:10
Vzhledem k těm odpornostem co předvedla Darth Kathleen vůči Gině Carano a taky vůči Favreauovi a Filonimu, protože jim tím rozbila kontinuitu plánovaného příběhu, už je teď jedno jak moc bude seriál o Obi-Wanovi super. Fanoušci jsou nas*aní jako ještě nikdy. Poměr likes a dislikes u všech videí na oficiálním Disney Star Wars kanálu na Youtube a komentáře jsou toho důkazem. Jestli ta narcistická sociopatka KK nedostane padáka, tak celý Favreau-Filoni verse skončí dřív než pořádně začal. Možná skončí celý Lucasfilm. Nechápu jak jim může stát za to ji si tam pořád držet, kopou si vlastní hrob. V dnešní době prostě nemůžeme mít hezké věci. Když už se nějaké objeví, tak to zase vyšinutí magoři typu KK hned musí sabotovat.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu