Ve Star Wars se mají vrátit Inkvizitoři a další podrobnosti k chystaným seriálům

Ve Star Wars se mají vrátit Inkvizitoři a další podrobnosti k chystaným seriálům | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 9 obrázků
Temuera Morrison si má zahrát další klon Jang Fetta, Hayden Christensen se těží zpět do Star Wars a další novinkové střípky.

Disneyho prezentace pro investory Disney Investor Day před Vánoci představila obrovské množství nových seriálů ze světa Star Wars. Ty nejdůležitější jsme přiblížili už ve starších článcích, od té doby se k několika z nich však objevily nové podrobnosti a zajímavosti. Pojďme si projít ty nejvýraznější.

Na prezentaci nemohl chybět jeden z nejočekávanějších projektů vůbec - seriál Obi-Wan Kenobi, který bude vyprávět příběh populárního rytíře Jedi mezi událostmi Pomsty Sithů a Nové naděje. Šéfka Lucasfilmu Kathleen Kennedy prozradila, že v minisérii dojde k dalšímu střetnutí s Darthem Vaderem, kterého po více než 15 letech ztvární Hayden Christensen. Americký herec v novém rozhovoru prozradil, že je za svůj návrat velice rád a těší se na to, co nám režisérka Deborah Chow nabídne. Hrát Anakina Skywalkera byl totiž údajně úžasný zážitek. Pod článkem se můžete podívat na povedený artwork, který ukazuje, jak by Christensen mohl v roli vypadat.

The Book of Boba Fett: Potvrzený seriál s Boba Fettem slibuje zábavu z podsvětí
 

Vybraným novinářům se na online konferenci naskytla možnost vidět první propagační videa, ve kterých Deborah Chow podle všeho naznačila, že se v seriálu objeví hraná verze Inkvizitorů - speciálních agentů impéria cvičených na lovení přeživších Jediů. Inkvizitoři se dosud objevili v animovaném seriálu Povstalci, který se odehrává v přibližně stejnou dobu jako Obi-Wan Kenobi. Show by navíc podle Chow měla blíže prozkoumat dopady Rozkazu 66, zasazení Inkvizitorů by tedy určitě dávalo smysl.

V Obi-Wanovi by se pak podle nových zvěstí měl objevit i Temuera Morrison, který ztvárnil Boba Fetta v nové řadě Mandaloriana a Jango Fetta v Klony útočí. Údajně však neztvární žádného z Fettů, nýbrž klonového komandéra Codyho, který za Klonových válek sloužil pod Obi-Wanem. Vzhledem k tomu, že je Boba i všichni klonoví vojáci vytvořeni na základě DNA Jango Fetta, Morrisonovo obsazení působí uvěřitelně.

Velký zájem vyvolal i nový spin-off ke snímku Rogue One - Andor. Kromě prvního teaseru bylo na prezentaci odhaleno i širší herecké obsazení, ve kterém působí například jméno Adriy Arjony. Herečka známá snímky jako 6 Underground nebo Trojí hranice v nedávném interview prozradila, že byla do role obsazena den před zahájením březnové karantény. Z práce je údajně velice nadšená, přičemž je její role (kterou bohužel nespecifikovala) prý tou nejlepší, jakou si mohla přát.

V galerii najdete povedené plakáty k nové řadě Mandaloriana a také artowrky vytvořené k příležitosti přehlídky The Star Wars Celebration 2020 Art Show.

Foto: Lucasfilm

Zdroje: ComicBook I, II; LucasfilmFlaunt, Movieweb

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 10

Fajfros | 02.01.2021 16:49
Jen v úvodním textu článku miliarda chyb..
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu