Baby Yoda se dostal i do animovaného světa Simpsonových

Baby Yoda se dostal i do animovaného světa Simpsonových | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 14 obrázků
Roztomilé hvězdě internetu očividně nestačí Star Wars a už se ukazuje i v dalších značkách.

The Mandalorian se během pouhého roku stihl poměrně značně zapsat do popkultury díky jedné ze svých hlavních postav. Samozřejmě se nebavíme o nikom jiném než o malém Grogu, který si však mezi fanoušky vysloužil přezdívku Baby Yoda. Roztomilý zelený mimozemšťan se poprvé ukázal na konci první epizody Mandaloriana a hned v zápětí se stal miláčkem internetu a virálním hitem, který se dostal daleko za hranice fanouškovské základny Hvězdných válek. V letošním roce se vrátil v druhé řadě Mandaloriana, předaleká galaxie mu už však je očividně malá. Grogu se totiž nově ukázal i v oblíbených Simpsonových.

Spin-off s Ahsokou bude součástí provázaného seriálového světa Star Wars
 

Legendární animovaný seriál se proslavil stovkami malých rolí, které dává známým celebritám, mezi které Baby Yoda přece jen tak trochu patří. Grogu se však bohužel neukázal v klasické epizodě, nýbrž pouze ve speciálním kraťasu, který Disney minulý týden ukázal na nedávné prezentaci pro investory. Ve scénce se ukázal Homer Simpson, který vychvaloval nabídku streamovací služby Disney+, vzápětí však prozradil, že mu za účast bylo slíbeno pivo, které dosud nedostal. A u toho zavyhrožoval, že pokud se tak v nejbližší době nestane, odejde a malého Grogu si vezme s sebou v batohu spolu s Maggie. 

Celá scénka se objevila na YouTube, ale kdyby video bylo smazáno, můžete se k němu proklikat v rámci celého panelu Disneyho konference pro investory. V galerii můžete Groguovu roztomilost ocenit v plné kráse.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu